Andreea Bănică a reacţionat după ce România nu a intrat în spaţiul Schengen. Ce decizie a luat vedeta: „Asta e ce pot să fac eu”

Andreea Bănică a reacţionat după ce România nu a intrat în spaţiul Schengen. Austria a fost singura dintre cele 27 de țări membre UE care s-a opus aderării României. Artista a fost revoltată și a decis să ia măsurile care îi sunt la îndemână împotriva Austriei.

10 dec. 2022, 20:24
Andreea Bănică a reacţionat după ce România nu a intrat în spaţiul Schengen. Ce decizie a luat vedeta: „Asta e ce pot să fac eu”
Andreea Bănică a decis că nu va mai alimenta la benzinăriile grupului austriac OMV

Andreea Bănică a reacţionat după ce România nu a intrat în spaţiul Schengen. Artista se afla în drum spre un concert, soțul ei fiind șoferul de data aceasta. După ce a observat că drumurile din țara noastră nu s-au schimbat cu mult față de anii 2000, Andreea a ținut să-și exprime poziția față de votul dat de Austria împotriva aderării României la Schenghen.

Citeşte şi: FOTO: Incredibil! Cum arată Andreea Bănică dezbrăcată, la 44 de ani. Fostul iepuraș Playboy face senzație pe internet

Andreea Bănică a reacţionat după ce România nu a intrat în Schengen

Extrem de dezamăgită, Andreea Bănică a decis că nu va mai alimenta la benzinăriile grupului austriac OMV și nici nu va mai ajuta turismul din Austria cu vacanțe la ski în celebrele lor stațiuni montane.

De astăzi nu mai alimentez la OMV și nici la ski nu voi mai merge în Austria. Singura țară care s-a opus aderării Schengen a României. Asta e ce pot să fac eu. Voi ce veți face?”, a întrebat Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bănică își construiește casă nouă

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au planuri mari, iar acum construiesc o casă împreună. Lucrările au început, așa că vedeta a postat primele imagini cu noua locuință.

Vedeta îi ține la curent pe numeroșii ei fani cu tot ce se întâmplă în viața sa. Andreea Bănică a postat pe Instagram imagini cu lucrările de la noua casă și s-a arătat foarte încântată de alegerile pe care le-a făcut până în acest moment.

În proiect, avem parchet din lemn masiv, însă am ales încălzirea în pardoseală și automat nu mai putem pune parchetul pentru că nu mai are același randament la căldură. Am decis să punem o gresie care imită parchetul absolut superbă pe care am pus-o și la hotel doar că pe altă nuanță. Nu-mi deloc caloriferele la vedere indiferent de model, de aceea am ales încălzirea în pardoseală”, a scris vedeta.