Andreea Bănică este o mamă strictă. Ce reguli îi impune fiicei sale, Sofia, atunci când iese din casă

Andreea Bănică nu este atât de permisivă atunci când vine vorba de fiica ei, Sofia, acum o adolescentă în toată firea. Ce reguli îi impune artista acesteia.

28 dec. 2023, 17:29
Andreea Bănică este o mamă strictă. Ce reguli îi impune fiicei sale, Sofia, atunci când iese din casă
Ce reguli îi impune Andreea Bănică fiicei sale

Andreea Bănică nu este doar o cântăreață de succes, pentru că norocul i-a surâs și pe plan personal. Artista are o familie frumoasă alături de soțul ei, Lucian, dar și doi copii de care este foarte mândră. Cei doi sunt împreună de 28 de ani, din adolescență, și sunt căsătoriți de 15 ani.

Sofia, fiica Andreei Bănică, a vorbit despre regulile impuse de părinții ei. Adolescenta mărturisește că Lucian, tatăl ei, are întotdeauna ultimul cuvânt, chiar dacă în trecut artista era părintele mai dur. Acum rolurile s-au schimbat.

Citește și: Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată. Cu cine va pleca artista în vacanță, după Revelion. ”Abia aștept”

„Dacă vreau să merg undeva o sun pe mami, întreb dacă pot să merg, știu că ea mă lasă de obicei. Îmi spune: Nu, se supără tati, întreabă-l și pe el și după vedem. Iar tata spune: Nu. Ce decide tata, așa rămâne. Uneori mai complotăm, o rog să îl sune ea pe tati. Când eram mică era invers, mami era omul negru și apelam la tati”, a declarat Sofia pentru Spynews.ro.

Chiar dacă tatăl ei este mai strict, Sofia spune că mama ei, Andreea Bănică, are reguli și o condiționează, mai ales atunci când vine vorba de ieșit în oraș. Aceasta trebuie să o ajute pe artistă în gospodărie sau să aibă grijă de frățiorul ei, dacă vrea să iasă din casă.

„De exemplu, dacă am ieșit în în oraș de 5 ori într-o săptămână, îmi spune să mai stau acasă cu fratele meu, să o mai ajut și pe ea prin casă și nu mă lasă să ies. Atunci când mă lasă, mă condiționează. De obicei trebuie să stau cu Noah. Pe genul, poti să pleci 3 ore, iar după stai cu Noah 2 ore”, a mai spus Sofia, pentru sursa citată.

Citește  și: Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi! Suma strânsă e colosală, cei 400 de invitaţi nici nu s-au uitat la bani!

Andreea Bănică recunoaște că o condiționează pe adolescentă și a dezvăluit ce o deranjează cel mai rău. Artista se enervează foarte tare când Sofia îi împrumută hainele și se gândește cu teamă la momentul când aceasta îi va lua gențile.

„Trebuie să faci ceva sau să stai puțin cu Noah. Când începe să-mi ia hainele din garderobă, mă enervez. Cred că am avut chestia asta de mică, pentru că nu am avut. Poate următoarea zi am nevoie de acel tricou alb. Știu că va veni momentul genților, acolo am să fac urât”, a declarat vedeta.