Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu. Cântăreața nu s-a putut abține: „Duceți-vă în munți”

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu, după ce criticul de modă a făcut niște afirmații pe rețelele sociale, privind consumul de ceapă și usturoi. Mai exact, a dat de pământ cu femeile, însă nu i-a uitat nici pe bărbații care consumă aceste două alimente.

26 oct. 2023, 11:19
Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu. Cântăreața nu s-a putut abține: „Duceți-vă în munți”
Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu, care este de părere că femeile care mănânâcă usturoi ar trebui să plece în munți. În urma afirmațiilor făcute, blondina a ținut să facă câteva ironii la adresa ei.

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț. Vedeta spune lucrurilor pe nume: „99,9% se despart din acest motiv”

Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu

Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.

Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat.

Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

Andreea Bănică susține că ea mănâncă foarte mult usturoi, la fel și restul familiei sale. „Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică.