Andreea Bănică, ofertă incredibilă din partea unui studio de videochat. Cum a putut să reacționeze artista

Andreea Bănică a fost luată prin surprindere de o ofertă destul de neobișnuită. Vedeta a mărturisit că i s-au oferit bani pentru a face reclamă la un studio de videochat și a povestit care a fost reacția ei în acel moment.

06 mai 2022, 14:26
Andreea Bănică, ofertă incredibilă din partea unui studio de videochat. Cum a putut să reacționeze artista

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică pop din România. Aceasta este îndrăgită de un public numeros, având foarte mulți urmăritori pe Instagram unde își încântă fanii cu postări din viața sa privată.

De regulă, Andreea Bănică e obișnuită să primească propuneri legate de promovarea produselor diverselor branduri. De această dată, însă, a fost contactată de un studio de videochat.

„Mă ocup de campaniile online, lucrez cu multe branduri, care m-au solicitat. Asta pentru că eu am o comunitate care mă urmărește, e vorba despre ce expui, ce le oferi oamenilor, despre fidelitatea lor, despre faptul că am experiență, doi copii, o familie frumoasă, unită, de atâția ani. E vorba de încrederea pe care o emani, ca să poți promova niște lucruri”, a spus artista.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Andreea Bănică! Ce a putut să spună despre operațiile estetice ale cântăreței!

Odată cu izbucnirea pandemiei, vedeta nu a mai putut să își susțină concertele . Atfel, aceasta și-a mutat activitatea pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, vedeta a fost contactată de numeroase branduri în scopul colaborării pentru promovarea anumitor produse. ,,Promovez tot felul de produse, de cosmetică, înfrumusețare, de păr, etc. Au fost oferte pe care le-am refuzat și nici nu au mai ajuns la mine, nu am vrut să mă asociez cu anumite lucruri. ”

Pe lângă toate acestea, Andreea Bănică a fost contactată chiar și de o firmă de videochat, dar artista a refuzat propunerea insistentă a acestora. După spusele acesteia: ,,Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie.

Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-vă de meserie. Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau.”, a afirmat artista în exclusivitate pentru Playtech.

Citește și: Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie: „Cu tata am suferit enorm, cu vorbe urâte, cu bătăi”