Andreea Bănică, pe mâna medicului estetician! Artista le-a mărturisit fanilor la ce interveții chirurgicale vrea să apeleze

Andreea Bănică a ajuns în cabinetul medicului estetician. Până acum, artista nu și-a făcut vreo operație estetică, însă are de gând să-și facă niște schimbări în perioada următoare.

05 ian. 2022, 20:09
Andreea Bănică, pe mâna medicului estetician! Artista le-a mărturisit fanilor la ce interveții chirurgicale vrea să apeleze

Andreea Bănică chiar le-a mărturisit fanilor că în acest an vrea să aibă mai multă grijă de ea. Zis și făcut. I-a făcut o vizită medicului estetician, însă nu pentru vreo operație estetică, ci pentru un tratament facial. Pentru ca tenul ei să arate mereu plin de viață și sănătos, vedeta a apelat la mezoterapia injectabilă.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injenctabilă pentru un look fresh și gata pe azi. „, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică a mărturisit recent că își dorește să-și facă mai multe intervenții la nivelul feței, în perioada următoare. Printre acestea se numără și mărirea buzelor.

De asemenea, artista are de gând să umble și în zona bustului. Consideră că după cele două sarcini are nevoie de o îmbunătățire.

”Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus artista.

Citește și Andreea Bănică a dezvăluit rețeta ei pentru supa cu găluște. Iată ingredientul – minune pe care îl folosește artista

Citește și Andreea Bănică, despre suferinţele din copilărie: „Cu tata am suferit enorm, cu vorbe urâte, cu bătăi”