Andreea Bănică, prinsă de poliţişti în timp ce făcea amor cu Lucian Mitrea, pe dig: „Mi-a băgat lanterna în ochi”

Andreea Bănică are acelaşi iubit de pe vremea când avea 17 ani, respectiv bărbatul care îi este soţ şi tată la copii, Lucian Mitrea. Vedeta a dezvăluit prin ce periperţii a trecut de-a lungul timpului. Provocată să spună locurile unde a făcut amor, blondina a dezvăluit detalii "picante".

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 06:29
Andreea Bănică, prinsă de poliţişti în timp ce făcea amor cu Lucian Mitrea, pe dig: „Mi-a băgat lanterna în ochi”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au experimentat o mulțime de situații, în diverse locuri. Vedeta a mărturisit că a făcut dragoste cu soțul ei în locuri mai puțin așteptate, cum ar fi în porumb sau pe dig.

Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani.

Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!, a povestit artista în cadrul emisiunii  La Măruță’.

Citeşte şi: Un nou scandal apărut în showbiz-ul românesc. Iulia Albu, una dintre protagoniste

Cu cine l-ar înşela pe soţul ei, Lucian Mitrea: „Mie îmi plac bărbaţii maturi”

Andreea Bănică trăieşte o poveste de dragoste cu soţul ei, Lucian Mitrea, încă de pe vremea când era o puştoaică. Nu s-a simţit niciodată atrasă de un alt bărbat, până l-a văzut pe el, despre care spune că nu îi poate rezista.

Este vorba despre actorul preferat al cântăreței, care joacă în serialul „Putere și glorie”. Bărbatul este special pentru Andreea Bănică și nu l-ar putea refuza niciodată indiferent de situație.

Ce să fac, dacă îmi place de domnul acela… care este turc! E mișto! Turcul meu frumos… Și acum că s-a terminat serialul, nu mai am cu cine să mă culc, să dorm. Mie îmi plac bărbații maturi, îmi plac bărbații care arată a bărbat…nu a femei! Nu îmi plac bărbații epilați.”, a declarat Andreea.