Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan: „E adevărat”

Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură des unul de celălalt, dar și ambii de locuri foarte frumoase, atât din țară, cât și din străinătate.

11 nov. 2023, 21:14
Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan: „E adevărat”
Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu a făcut anunțul. Cu ocazia aniversării a șapte ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan, vedeta și soțul ei au decis să dea o fugă până la Praga, într-o vacanță romantică. Au savurat momente minunate în acest oraș de vis, iar prezentatoarea de știri de la Prima TV a transmis și un mesaj special în această zi, exprimându-și sentimentele frumoase care îi leagă de atâția ani.

Citește și: Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante despre moartea tatălui său: „Au urmat trei luni de încercare de a-l salva”

Andreea Berecleanu a făcut anunțul

De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan.

Praga e atât de frumoasă, de curată, de romantică, de încărcată de istorie, arhitectură, artă. E mai frig decât acasă, dar e soare.

Aceste excursii de weekend, fie că suntem în străinătate sau în țară, fie că ajungem cu trenul sau cu avionul, ne încarcă cu energie și ne aduc bucuria de a fi împreună non stop. Azi sunt 7 ani de la cununia religioasă, parcă a fost ieri. Să ne fim mereu, sănătoși și fericiți!

De asemenea, sotul Andreei Berecleanu și-a sărbătorit și ziua de naștere, iar vedeta i-a făcut o urare specială partenerului ei de viață, în care și-a arătat recunoștința pentru dragostea pe care i-a oferit-o ei și familiei.

Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, ‘ciudățenii’, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine. Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constntin Stan”, a fost mesajul Andreei Berecleanu pentru soțul ei.

La rândul său, medicul Constantin Stan a răspuns declarației de dragoste a Andreei Berecleanu în câteva cuvinte: „Sunt fericit și liniștit, iubita mea. Îți mulțumesc!”.