ANDREEA DIACONU, alături de DAVID BECKHAM în reclamele pentru colecţia casei Belstaff GALERIE FOTO

Publicat: Duminică, 02 Februarie 2014 14:13 // Actualizat: Duminică, 02 Februarie 2014 14:18 // Sursa: romaniatv.net

Andreea Diaconu, unul dintre cele mai apreciate modele din România, a fost aleasă, alături de fostul fotbalist David Beckham, pentru a reprezenta colecţia primăvară-vară 2014 a casei Belstaff.

Andreea Diaconu şi David Beckham reprezintă imaginea casei de modă Belstaff, fiind protagoniştii reclamelor pentru colecţia primăvară-vară 2014. În 2013, Andreea Diaconu, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casă de modă Dolce&Gabbana.

Nu a fost pentru prima dată când Andreea Diaconu a pozat în paginile Vogue Paris, ea apărând şi în luna februarie într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms.

Atunci, modelul în vârstă de 21 de ani a fost considerat de către editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".


Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington. Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto. Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această "viaţă dublă" a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista Pop, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.

Citeşte şi Ia românească, sursă de inspiraţie pentru marile case de modă GALERIE FOTO

Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucraineanca Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.


La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconu a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

Andreea Diaconu are înălţimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 -88 şi este reprezentată de agenţia internaţională IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 feb 14:31
...rel="bookmark">2014

ANDREEA DIACONU, alături de DAVID BECKHAM în reclamele pentru colecţia casei Belstaff GALERIE FOTO

Posted by ...
02 feb 14:26
...mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum. >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7205
RON
25 Jun
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H