Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă: „Beau câte un pahar”

Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă. La cei 50 de ani, pe care i-a împlinit recent, prezentatoarea de ştiri de la Pro TV arată foarte bine şi cel mai important, se simte energică şi binedispusă.

07 sept. 2022, 14:45
Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă: „Beau câte un pahar”
Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă

Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă. Vedeta este o fire extrem de activă, pe lângă faptul că prezintă ştirile, în fiecare zi, la TV, mai este implicată în multe alte activităţi.

Andreea Esca a dezvăluit secretul care o menţine în formă

Recent, a vorbit despre stilul ei de viaţă, şi chiar dacă spune că nu este cel mai sănătos, respectă câteva reguli care au ajutat-o de-a lungul anilor. Unul dintre ele este mişcarea, Andreea Esca face sport regulat dintotdeauna, rareori lipseşte de la clasele de pilates, pe care le face de câţiva ani.

Ştirista nu nici nu fumează, iar de consumat alcool, o face foarte rar şi la anumite ocazii. Dansul, în schimb, se numără printre activităţile preferate ale vedetei. „Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a mărturisit Andreea Esca.

Citeşte şi: Andreea Esca a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Ce greutate are știrista la 49 de ani

Andreea Esca a început să plângă în direct

Andreea Esca a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde surprizele au continuat și după petrecerea cu 70 de invitați pe care a avut-o. Revenită în țară, colegii de breaslă i-au organizat și ei o surpriză, cu tort, baloane și muzică.

Însă, cea mai emoționantă parte a avut loc chiar în fața camerelor de filmat. Și asta pentru că prezentatorul i-a adus în fața un om tare drag ei, despre care are numai cuvinte de laudă și de la care a învățat cele mai importante lecții de viață.

E foarte important ca cei mici să aibă educatori cu har, ei pot fi mai importanți decât părinții. Pentru mine, doamna Stavăr a fost ca a doua mamă. Cred că acum are 84 de ani, mai mare ca mama”, a spus Andreea Esca la TV.

Ulterior, a apărut și doamna învățătoare, moment în care Andreea Esca a început să plângă, fără să mai țină cont că este în direct. Avându-și mentorul aproape, știrista s-a reîntors în timp amintindu-și că pe vremea când era doar un copil visul ei era să devină nora doamnei.

S-a hotărât să ne facă să plângem, Cătălin. Probabil e de la vârstă. Sunt nora doamnei, așa era prevăzut, dar nu ne-am mai înțeles. Așa ziceam noi două pentru că are un băiat foarte frumos, care era mult mai mare ca mine atunci. Stăteam vis-a-vis, ne duceam împreună la școală, veneam de la școală. Eu îi mulțumesc pentru tot, pentru pasiunea mea pentru teatru, este clar că de aici a pornit, m-a învățat să vorbesc bine, clar, corect. O să se bucure mama mea că ne vede la televizor”, a spus Andreea Esca.