Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Știrista nu s-a putut abține

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Toată lumea a fost surprinsă de vestea că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Masterchef, iar vedetele nu s-au abținut de la reacții. Este cazul și celebrei știriste, care s-a arătat încântată.

17 apr. 2024, 22:45
Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Știrista nu s-a putut abține
Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Vedeta a publicat o imagine cu cei trei chefi, la secțiunea Stories, de pe Instagram, cu exclamația „Opaaa”. Ulterior, știrista a lăudat preparatele culinare realizate de unul dintre cunoscuții bucătari.

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV

Prezentatoarea de știri de la Pro TV adoră cozonacul și pasca făcute de Cătălin Scărlătescu, care are mai multe afaceri în domeniul HORECA. Celebra jurnalistă nu este singura care a rămas uimită de această schimbare de la MasterChef România.

Smiley și Pavel Bartoș se numără printre persoanele publice care sunt încântate că vor lucra la același post cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. „YES (DA)”, a scris Cosmin Seleși pe Instastory.

Actorul a lăsat și un comentariu la postarea prin care Florin Dumitrescu anunța colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea MasterChef România. „Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!”, a ținut să transmită fostul prezentator de la Antena 1.

Citește și: De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Știrista a făcut dezvăluiri: „Nu-mi plăcea ideea, dar așa s-a hotărât”

Ce religie are Andreea Esca

Andrea Esca a explicat că s-a convertit la catolicism când s-a căsătorit cu Alexandre Eram, deși a fost botezată ortodoxă. Cu toate acestea, a menționat că își păstrează credința în sufletele ortodoxe și continuă să meargă la biserica ortodoxă. Copiii lor au fost, de asemenea, botezați în religia catolică. Andreea Esca a subliniat că schimbarea a fost necesară pentru căsătorie, iar familia lor este acum o combinație complexă de tradiții religioase.

Eu sunt o catolică pârâtă pentru că sunt botezată ortodox, și recunosc, merg în continuare la biserica ortodoxă, am niște sfinți ortodocși în care cred și rămân acolo, în sufletul meu, dar am trecut la romano-catolici atunci când m-am măritat pentru că nu puteam altfel să facem căsătoria rămânând fiecare așa, de fapt așa era atunci, am înțeles că se poate, că unele biserici acceptă, altele nu.

Noi nu am avut această șansă să fim acceptați fiecare cu… În 2000 ne-am căsătorit, deci iată, 24 de ani se fac imediat. Și atunci am trecut la romano-catolici ca să mă căsătoresc cu Alex, care este botezat romano-catolic. Copiii sunt și ei romano-catolici.

Tata e greco-catolic, totul e complicat. Știi că în Ardeal erau greco-catolici până în 1948 când au zis comuniștii că toată lumea trece la ortodocși obligatoriu. Și după Revoluție s-a întors la biserica lui, la greco-catolici”, a spus Andreea Esca.