Copiii Andreei Esca, infectaţi cu coronavirus? Alexia şi Aris, testaţi din nou pentru COVID

Andreea Esca a decis să-şi testeze, din nou, copiii de coronavirus. Prezentatoarea tv a fost surprinsă la o clinică particulară din Capitală împreună cu Alexia şi Aris Eram. Acolo, cei doi copii al vedetei şi-au făcut o serie de analize, printre care şi testul pentru covid. 

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 07:24
Copiii Andreei Esca, infectaţi cu coronavirus? Alexia şi Aris, testaţi din nou pentru COVID

Andreea Esca şi-a programat copiii, marți dimineața, pentru o serie de analize la o clinică privată din Capitală. Între acestea, Alexia și Aris au fost testați și pentru COVID-19. După mai bine de două ore, cei doi au părăsit clinica, potrivit cancan.ro.  Aceştia urmează să afle rezultatele în curând. 

În urmă cu o lună, Aris, băiatul de 16 ani al Andreei Esca a fost confirmat cu coronavirus. Din fericire, acesta însă s-a pus repede pe picioare. 

„Am fost bolnavă de Covid-19, şi soţul meu şi unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ”, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Iată ce spunea prezentatoarea Ştirilor Pro TV după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

„Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soţul meu, care a avut febră foarte mare. Era aproape a treia zi când făcea febră foarte mare. Ne-am impacientat, am chemat salvarea şi ne-am făcut testul. El a ieşit pozitiv. Eu, negativ. A fost dus la spital. Eu am rămas în izolare 12 zile. I-am făcut testul şi lui Aris, fiul meu, care locuieşte cu noi. A ieşit pozitiv. Şi-a făcut şi Alexia testul şi a ieşit negativ”, a povestit Esca.

Citeşte şi Andreea Esca a dezvăluit TRATAMENTUL-MINUNE care i-a salvat soţul de la TERAPIE INTENSIVĂ

Ea a mai spus că „simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început”.

„Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către Covid”, a declarat ea.

Boala şi spitalizarea

„Am fost internaţi la Spitalul „Victor Babeş” de la început. În cazul soţului, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav. A fost o mare supriză. Aşa cum se gândesc tot mai mulţi, această boală e făcută de cei cu alte boli. Alex, care are 50 de ani, fără nicio boală cronică, care face sport, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a explicat Andreea Esca.

Un moment dificil pentru prezentatoarea TV, a fost internarea la Terapie intensivă a soţului ei, Alex Eram.

„Când mi-a spus Aris că pe tata l-au dus la terapie intensivă, nu înţelegeam cum a putut ca organismul unui om atât de puternic să cedeze. Plămânii lui au cedat într-un timp extrem de scurt. A avut nevoie de ventilaţie mecanică. Cât a putut să mai vorbească mi-a spus: „Nu mai pot!”. Din păcate, situaţia se agrava şi la un moment dat, mi-a scris un mesaj: „Nu ştiu ce să fac, mi se propune să fac transfuzie de plasmă”. S-a întâmplat acest lucru şi am făcut foarte bine pentru că a început să se îmbunătăţească considerabil starea de sănătate”, a povestit Esca.

Citeşte şi Andreea Esca, prima apariţie la pupitrul ştirilor Pro TV, după ce a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: „Acasă”