Andreea Mantea a rămas şocată! Ce face fiul său în izolare: „S-a stricat copilul”

Andreea Mantea şi fiul ei, David, se află în izolare în Turcia, iar vedeta este din ce în ce mai surprinsă de cum reacţionează băieţelul în această perioadă.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 16:30

Se pare că ce doi se înţeleg perfect şi îşi spun totul, astfel că micuţul David a făcut un gest uluitor care a provocat-o pe Andreea să-l facă public pe reţelele sociale. 

Vedeta a rămas uimită de ce poate face fiul său în izolare la domiciliu. Aceasta l-a filmat și l-a întrebat cum i-a venit ideea activității, iar explicația a șocat-o și mai mult pe vedetă. Nimeni n-ar crede că un copil de aproape cinci ani ar spune așa ceva.

Aceasta l-a filmat pe David în timp ce făcea yoga, iar motivul pentru care băiețelul s-a apucat de acest sport este incredibil. David i-a spus mamei lui că are nevoie de mai multă liniște în viața sa.

Citeşte şi: Ce pensie alimentară primeşte fiul Andreei Mantea de la tatăl lui, Cristi Mitrea. Nimeni nu se aştepta la suma asta

„Sunt un pic nervos pentru că…sunt supărat pentru că Karina nu vorbește cu mine și de asta fac asta, ca să mă liniștesc.”, a fost explicația nostimă pe care copilul a dat-o mamei lui în timp ce îl filma.

Andreea Mantea s-a amuzat pe cinste în urma răspunsului lui David la întrebarea de ce se simte stresat. Și le-a semnalat o nedumerire fanilor săi la postarea filmulețului pe Instagram.

„S-a stricat” copilul sau oare asa ar trebui sa actionam in aceasta perioada…???”, a scris Andreea Mantea la descrierea videoclipului.