Ce pensie alimentară primeşte fiul Andreei Mantea de la tatăl lui, Cristi Mitrea. Nimeni nu se aştepta la suma asta

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, David, au o relaţie foarte bună acum, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 06:57
Ce pensie alimentară primeşte fiul Andreei Mantea de la tatăl lui, Cristi Mitrea. Nimeni nu se aştepta la suma asta

 Luptătorul MMA nu a fost apropiat de băiatul său în primii ani de viaţă, relaţia fiind una aproape inexistentă şi cu vedeta Kanal D. Între timp, situaţia s-a schimbat, iar acum, David se bucură de compania şi afecţiunea tatălui său, care îi dă pe lună şi o pensie alimentară.

Citeşte şi: Kanal D, amendat aspru de CNA, din cauza emisiunii Puterea Dragostei, prezentată de Andreea Mantea. Violenţa a ajuns la cote maxime

Cristi Mitrea îi plătește Andreei Mantea, în fiecare lună, suma de 200 de euro, potrivit Playtech.ro.  „Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi”, au declarat surse din apropiații lor, pentru sursa citată.

L-a retras pe David de la grădiniţă

Andreea Mantea a luat măsuri pentru a se proteja pe ea însăși și familia sa. Prezentatoarea TV a luat decizia de a-l retrage pe David de la grădiniță, iar la puțin timp după acest lucru școlile și grădinițele din Turcia, o parte din ele, s-au închis.

Vezi şi: Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubit! Detaliul INCENDIAR observat în imagine FOTO

 „Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum.

Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a continuat ea.

loading...