Andreea Mantea, dezvăluiri fără perdea despre relația cu tatăl copilului său: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec”

Andreea Mantea a spus adevărul despre relația cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea tv a explicat de ce numele acestuia nu apare în certificatul de naștere al băiatului.

18 iun. 2021, 10:48
Andreea Mantea, dezvăluiri fără perdea despre relația cu tatăl copilului său: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec”
Andreea Mantea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație frumoasă din care a rezultat și David, dar în timp legătura lor s-a rupt și au hotărât să se departă. Mantea spune că până acum a vrut să țină doar pentru aspectele mai puțin plăcute ale relației lor fiindcă nu și-a dorit să știe și David unele lucruri.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui”, a declarat prezentatoarea, în exclusivitate pentru WOWBIZ.

Andreea Mantea a dezvăluit că a fost bătută de tatăl copilului ei, inclusiv atunci când era însărcinată.

„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a continuat ea.

Acesta e și motivul pentru care a ales ca în certificatul de naștere al copilului său să apară o linie în dreptul numelui tatălui. „Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”.

Vedeta spune că declarațiile lui Cristi Mitrea despre ea au făcut-o să spună abia acum totul.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”.

Andreea Mantea desființează și afirmațiile lui Cristi referitoare la relația bună pe care o are cu fiul său. „Realitatea e alta. Nu vrea să mai audă de el”, a mărturisit prezentatoarea.

„A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm”.

„Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”.