Andreea Marin a ajuns în PERFUZII la domiciliu. Află ce a păţit vedeta

Andreea Marin Bănică a solicitat, marţi, intervenţia unei ambulanţe la domiciliul său, după ce s-a simţit rău. Vedeta a avut nevoie de perfuzii pentru a se pune pe picioare.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 18:50
Andreea Marin a ajuns în PERFUZII la domiciliu. Află ce a păţit vedeta

Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap fostei „Zâne a Surprizelor”. Andreea Marin Bănică a solicitat, marţi, serviciile unei ambulanţe. Vedeta a explicat, într-o emisiune televizată, că a avut nevoie de intervenţia medicilor din cauza unei gastrite mai vechi, care „îşi face de cap”.

Nu e atât de grav precum pare. După o perioadă mai grea de muncă se mai întâmplă să ai câte o criză de stomac, în cazul meu. Am o gastrită mai veche şi îşi face de cap, aşa că am avut nevoie de nişte perfuzii„, a spus Andreea Marin Bănică, la Happy Hour.

Vedeta a precizat că problemele au apărut în urma unei greşeli de alimentaţie, dar a ţinut să sublinieze că nu a avut probleme la stomac din cauza dietei: „Nu ţin dietă, ţin post. Mănânc mai mule legume, am băut nişte must, de aici fermentaţie şi stare de rău. Nu a fost plăcut, a fost o durere complicată, dar acum sunt ok„.