Andreea Marin, cu sânii la vedere, într-un costum de baie mulat şi decoltat. S-a lăsat fotografiată la o cascadă din Bali

Andreea Marin îşi continuă aventura în Bali, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. De această dată, vedeta s-a lăsat fotografiată la o cascadă, unde apare într-o ipostază extrem de sexy, cu sânii la vedere.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 08:56

De când iubeşte din nou, Andreea este destul de îndrăzneaţă, îmbrăcată într-un costum de baie negru, mulat şi decoltat, a realizat o mini şedinţă foto mai intimă, lăsându-şi la vedere bustul voluptos. Fanoii au lăudat-o pentru rotunjimile sexy, dar şi pentru pentru curaj.

Zâna are norocul unor forme naturale, iar mişcarea fizică, de la care nu se abate, şi-a pus amprenta asupra trupului său.

Citeşte şi: Dan Bittman i-a făcut curte Andreei Marin. Cum a fost refuzat solistul de la Holograf

O cascada descoperita într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta.

Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!„, a scris Andreea Marin la imaginile postate.

Se pregătește să devină mămică din nou

Andreea Marin își dorește să mai aibă încă un copil și este convinsă că acest lucru se va întâmpla curând. Vedeta aspira la o nouă sarcină, pe cale naturală și elimină pentru moment adopția.

Citeşte şi: IMAGINI INCENDIARE cu Andreea Marin. Incredibil cum s-a filmat după ce a ieşit de la duş FOTO

Fosta prezentatoare tv are o relație ce durează de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu fericit și privesc viitorul cu speranță. Ei nu sunt căsătoriți, dar asta nu îi impiedică să se gândească la un viitor împreună și la o familie mai numeroasă. Iubitul Andreei se înțelege de minune și cu Violeta, fetița pe care vedeta o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Citeşte şi: Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Noul membru al familiei este dorit de toată lumea, chiar și de Violeta, cu atât mai mult de Adrian. „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.


loading...