Andreea Marin, despre anul 2020: „Mi s-au închis anumite uși”

Andreea Marin a făcut bilanţul anului 2020 şi a vorbit despre întâmplările care au marcat anul care este pe cale să se încheie, inclusiv pandemia de coronavirus. Vedeta alege să vadă partea plină a paharului și ia în calcul avantajele din această perioadă.

31 dec. 2020, 16:24
Andreea Marin, despre anul 2020: „Mi s-au închis anumite uși”
Andreea Marin a făcut bilanţul anului 2020

Andreea Marin, despre anul 2020. „Am avut momente când am clacat, dar doar din cauza oboselii acumulate. Mi s-au închis anumite uși, dar s-au deschis altele, precum vedeți. Eu am încredere în Cel de Sus. Are grijă de mine, mereu.

Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri. Dar pandemia a adus și șansa de a înțelege lucruri lăsate mereu în plan secund, un alt gen de responsabilitate și deschidere, am cunoscut atâția oameni buni… Au fost, negreșit, și câștiguri. De pildă, m-a legat mai mult de familia mea. Am construit mai mult umăr la umăr.

Important e să fim sănătoși, să fim bine! Iubirea și credința sunt chei pentru orice lacăt„, a declarat Andreea Marin pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Andreea Marin, strigăt disperat de ajutor! Boala a lovit necruţător: „Cancerul îi pune în pericol viaţa!”

Andreea Marin, alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică

Andreea a fost surprinsă la o gală de premii alături de fiica sa Violeta și de fiul cel mare al lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan. Cei doi frați au o relație apropiată iar Violeta a venit la eveniment pentru a-l susține pe fratele ei mai mare, care a intrat la actorie anul acesta.

Violeta nu a vrut să intre în sală până când fratele ei nu a ajuns la Teatrul Național.

Știu că e greu de crezut, dar e aproape cât mine. Am venit cu Violeta și cu frățiorul ei, Ștefănel, care acum e student la Actorie. În seara asta, Violeta a venit mai mult pentru frățiorul ei„, a declarat Andreea marin pentru Libertatea.

Ştefan Bănică a declarat mereu că își dorește ca toți cei trei copii ai săi să se înţeleagă foarte bine.

Citeşte şi: Veste BOMBĂ de la Andreea Marin. „Zâna Surprizelor”, mamă pentru a doua oară!

Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook. Violeta și fratele ei au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună.

De altfel, tatăl lor, Ștefan Bănică jr a declarat în repetate rânduri că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație frumoasă. Artistul mai are un băiețel cu Lavinia Pârva, cea care îi este soție.