Andreea Marin, după ce a fost externată: „Am slăbit 16 kilograme. Am ajuns aproape la greutatea din liceu”

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate, după ce săptămâna trecută anunța că a ajuns la spital.

07 dec. 2023, 14:30
Andreea Marin, după ce a fost externată: „Am slăbit 16 kilograme. Am ajuns aproape la greutatea din liceu”
Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a dezvăluit care este starea sa de sănătate în acest moment.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine.

Andreea Marin a ajuns la spital: „M-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață”
Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat. De aceea, ne dorim să muncim în țara asta și să câștigăm mai mult, pentru a avea soluții pentru sănătate”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Andreea marin recunoaște că pentru a se menține sănătoasă face mișcare și are o dietă echilibrată.  „Fac mișcare, am o dietă corectă, am oameni frumoși în jurul meu care mă ajută. Suntem delăsători. Este în natura noastră. Asta mi s-a întâmplat și mie. M-am dus la doctor, pentru că nu respiram bine. Nu respiram nici când stăteam pe orizontală, adică seara, în pat. Îmi făceam griji legate de inimă. Am un istoric pe tărâmul ăsta, al bolilor cardiologice în familie. Medicul mi-a spus ‘Andreea, noi nu ne-am văzut de vreo 20 de ani, de pe vremea surprizelor (n.r. emisiunea Surprize Surprize). De atunci ai pus, nu mult, un kilogram pe an. Ia fă o socoteală.’ Erau aproape 20 de ani. Îmi era rușine”, a mai spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate, după ce săptămâna trecută anunța că a ajuns la spital, fără a oferi prea multe detalii. „Am dormit lin pe un pat, în timp ce medicul își făcea bine treaba”, spunea fosta zână a surprizelor pe 29 noiembrie.

Andreea Marin a slăbit 15 kilograme și merge la sală ca să arate din nou ca în liceu. Ce mănâncă într-o zi obișnuită. „Vârsta e doar o cifră și nu o recunosc”

Andreea Marin a dezvăluit noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce săptămâna trecută a anunțat că a ajuns la spital, fără a oferi inițial prea multe informații.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? (…) Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate”, scria Andreea Marin pe Instagram în urmă cu o săptămână.