Andreea Marin, reacţie dură despre operaţiile estetice. Ce ar face dacă fiica ei ar vrea o intervenţie

Andreea Marin, reacţie dură despre operaţiile estetice. Are 47 de ani şi mărturiseşte că nu are nicio intervenţie la nivelul feţei sau al corpului. Vedeta nu este de acord cu astfel de proceduri, decât dacă sunt necesităţi medicale.

20 apr. 2022, 15:44
Andreea Marin, reacţie dură despre operaţiile estetice. Ce ar face dacă fiica ei ar vrea o intervenţie

Andreea Marin, reacţie dură despre operaţiile estetice. Multe fete de vârsta fiicei sale își doresc să facă anumite operații estetice, iar părinții le susțin. Însă, nu este cazul Andreei Marin, care a declarat că, cel mai propabil, nu ar susține-o pe Violeta, dacă i-ar cere voie să îşi facă vreo intervenţie chirurgicală.

Andreea Marin, reacţie dură despre operaţiile estetice

Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16, 17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală.

Nu sunt de caord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin s-a vopsit blondă

Vedeta este pusă pe schimbări majore, odată cu lansarea primei sale cărţi „Nu există nu se poate”, a apărut cu un look total nou, pe care nu l-a mai încercat până acum.

Deşi a mai cochetat cu nuanţele, niciodată nu a avut curajul să se deschidă foarte tare la păr. Ei bine, acum a decis că este momentul pentru o schimbare şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor, care au făcut o treabă excelentă. (Vezi AICI imaginea)

Incredibil cât de bine vă stă blondă/ Wow, ce schimbare frumoasă/ Frumoasă schimbare, te avantajează culoarea părului și sprâncenele/ Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde/ Nu te-am recunoscut, Andreea, îți stă foarte bine/ Te prinde foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.