Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme: „Am lăsat veșnicele scuze care ne trag înapoi”

Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme. Vedeta se simte foarte bine în pielea ei de când a reușit să cântărească mai puțin și îndeamnă toate femeile să facă același lucru. Zâna explică pas cu pas cum a reușit să se focuseze pe ceea ce și-a propus.

09 feb. 2024, 17:57
Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme: „Am lăsat veșnicele scuze care ne trag înapoi”
Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme

Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme. Nu i-a fost ușor, însă a luat o decizie importată pentru a se simți din nou bine în pielea ei. Pentru că își ține permanent fanii la curent cu ceea ce face, prezentatoarea a dezvăluit cum reușește să se mențină în această formă de invidiat.

Citește și: Dana Budeanu a șters pe jos cu Andreea Marin pe internet: „Zâna v-a spart. Nu mai minți”. De la ce a pornit conflictul

De un an – anul transformării pentru mine – țin aici un jurnal al frumuseții și al sănătății, mărturisindu-vă mereu ce se dovedește a fi bun pentru mine, ce mă ajută pe acest drum pe care am pornit ca femeie, atunci când am decis să am grijă de mine cum se cuvine.

Am căutat, am citit, am ascultat la rându-mi experiențele benefice ale altora, am urmat sfaturile celor pricepuți, am lăsat comoditatea deoparte, mi-am spus din nou că nu există nu se poate, dacă vrei cu adevărat să găsești soluții și faci tot ce depinde de tine să-ți fie mai bine”, a spus Andreea Marin, potrivit Wowbiz.ro.

Andreea Marin și-a schimbat complet viața după ce a slăbit 15 kilograme

Vedeta explică cum s-a motivat să meargă mai departe cu transformarea, pentru a ajunge la această formă. Acum, este mulțumită de cum arată și vrea să motiveze și alte femei.

Mi-am impus o disciplină de viață și în timp a devenit obișnuință, ceea ce la început părea greu a ajuns să fie un stil de viață fără un mare efort, pentru că voința și apoi bucuria rezultatelor pozitive sunt în spatele fiecărui pas.

Am lăsat veșnicele scuze care ne trag înapoi deoparte și am căutat cu determinare până am găsit ce funcționează pentru mine, pe termen lung. Am făcut schimbările pas cu pas, hotărâtă și fără să mă las influențată de cei care cred că știu ei mai bine cum stă treaba, dar, de fapt, nu trăiesc în pielea mea și vorbele lor sunt pentru mine doar simple păreri, pe care le privesc cu detașare și eu îmi văd de propriul drum, bucurându-mă de rezultate.

Am descoperit că e un mod minunat de a te prețui, că devii un exemplu de urmat pentru cei dragi și pentru mulți alți oameni care vor să facă o schimbare în bine pentru propria viață, puzderie de mulțumiri au venit către mine de la oameni care au reușit și au găsit determinarea urmărind acest jurnal al transformării.

E bine, e foarte bine să știi că se poate. Că merită. Că nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine, în vreme ce atât de mult din ființa ta ca femeie se îndreaptă către binele celorlalți și către îndatoririle, responsabilitățile ce nu se sfârșesc niciodată.

Ai grijă însă și de viața ta, pentru că altfel izvorul ce ești… va seca. Nu vei mai putea dărui, neavând resurse, fiind îngenuncheată de lipsa sănătății, de pierderea încrederii în tine și a licărului de speranță din ochii tăi, a dorinței de viață și a credinței că poate fi mai bine. În mâinile tale stă însă, deși e greu de crezut, decizia ‘de azi, schimb totul’. E mărturia mea”, a scris Andreea Marin în mediul online