Andreea Marta, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

Soţia lui Codruţ Marta, dispărut în condiţii misterioase, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare. Andreea Marta este acuzată că a trimis în braţele mai multor politicieni, oameni de afaceri şi fotbalişti celebri, prostituate pentru care aceştia plăteau mii euro.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 07:19
Andreea Marta, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

Andreea Marta se îndeletnicea cu găsirea de dame de companie pentru oamenii puternici şi bogaţi. Unii dintre ei cereau ca tinerele să-i însoţească în escapade la Monaco, iar vacanţele de lux ajungeau şi la 10.000 de euro pentru fiecare tânără.

Magistraţii de la Judecătoria sectorului 1 au dat o primă sentinţă: 3 ani de închisoare cu suspendare pentru Andreea Marta, acuzată de proxenetism.

Soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar a ajuns în arest în 2012, după ce procurorii au descoperit că, împreună cu sora sa, plasa tinere studente unor bărbaţi înstăriţi care plăteau bani grei pentru plăceri sexuale. Printre clienţi s-au numărat politicieni, oameni de afaceri şi fotbalişti. Gabriel Torje şi Ianis Zicu ar fi plătit şi ei pentru prostituatele Andreei Marta.

Dosarul prostituatelor de lux: Andreea Marta „lucra” alături de angajate

Elan Schwartzenberg ar fi fost şi el amator de escapade cu prostituatele de lux și prefera să meargă cu fetele în vacanţe la Monaco. Mulţi plăteau zeci de mii euro pentru câteva zile pe care le petreceau alături de escorte la Nissa sau Dubai. Rețeaua ar fi furnizat dame de companie şi unor barbaţi înstăriţi din Italia şi Polonia, care veneau la vânătoare pe un domeniu din Calaraşi.

Află ce fantezii sexuale aveau clienţii „fetelor” Andreei Marta

Pe lângă pedeapsă, Andreea Marta trebuie să plătească daune de peste 10.000 de euro şi să facă 95 ore în folosul comunităţii. Sentinţa nu este definitivă. Ea a intrat în vizorul procurorilor la scurt timp după ce a anunţat dispariţia soţului său. Codruţ Marta este de negăsit din 2012, iar dispariţia saa este încă învăluită în mister.