Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat: „Am învățat să spun “te iubesc” fără să-mi fie frică”

Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat. Artista a trecut printr-un moment greu, s-a despărțit de soțul ei, tatăl celor două fetițe, după 13 ani de căsnicie. Chiar dacă nu îi este ușor, recunoaște că a învățat multe lucruri și se bucură de fiecare moment.

16 mart. 2023, 12:34
Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat: „Am învățat să spun “te iubesc” fără să-mi fie frică”
Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat

Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat. Vedeta spune că are mare noroc de fetele sale, care îi sunt alături și se sprijină reciproc. Despărțirea de soțul ei o trece în topul celor mai grele momente, alături de pierderea mamei sale și aflarea veștii că tatăl este bolnav.

Citește și: Andreea şi Cristi divorţează, s-a aflat motivul. Au împreună doi îngeraşi de fetiţe!

Andreea Perju, o nouă viață după ce a divorțat

Acum, se focusează pe creșterea celor două fiice, dar a reluat și activitatea artistă, mai exact actoria. Andreea Perju recunoaște că acum îi este  mult mai ușor să își exprime sentimentele și să și le accepte, indiferent de natura lor.

Suntem în plin proces de mutare. Am reușit să amenajăm în proporție de 90%, restul urmând să le facem în timp, pentru că nu sunt chestii fără de care nu ne putem muta. Schimbările cele mai mari au fost finalizate și recunosc că fără Christina Tufa, designerul cu care am ales să lucrez, nu cred că m-aș fi mișcat atât de repede. Mereu am spus că e important cu cine alegi să colaborezi și pe cine implici într-un proiect atât de important. Cei cu care am lucrat au contribuit cum au știut ei mai bine ca randările să devină realitate. 

Mama Andreea învață de la zi la zi să fie mamă. Acum, Mara a intrat în perioada adolescenței și avem parte de multe provocări, dar zic că le facem față cu brio fără să fim dramatice. Nu mi-e simplu,  cu atât mai mult acum, dar cred că instinctul și comunicarea ne ajută să trecem peste toate. Le-am învățat să aibă curaj să își exprime sentimentele, emoțiile, trăirile, fricile, părerile și lucrăm la asta zi de zi. Cred că cel mai important e să existe un echilibru între libertate și limite. 

Am învățat să mă bucur iar ca un copil, să îmi depășesc limite zilnic, să râd cu gura până la urechi, să nu mă mai aricesc de la nimicuri, să îmbrățișez cu adevărat, să spun “te iubesc” fără să-mi fie frică.

Probabil că au existat 3 momente foarte grele în viața mea: pierderea mamei, aflarea veștii că tatăl meu e bolnav și luarea deciziei de a o lua pe drumuri separate cu tatăl fetițelor. Asta nu mă face să demontez în capul meu ideea de familie, dimpotrivă. Știu că fiecare avem un înger păzitor și ce ne e scris în frunte, aia ne e dat„, a declarat Andreea Perju, pentru Unica.ro.