Andreea Perju răbufneşte după divorţ: „Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Nu vreau să mă duc la mănăstire”

Andreea Perju răbufneşte după divorţ. Actriţa anunţa în urmă cu câteva luni că se desparte de soţul ei, după 13 ani de căsnicie. Au făcut tot ce s-a putut pentru a-şi salva relaţia, însă fără rezultat. Astfel, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

04 mart. 2023, 08:19
Andreea Perju răbufneşte după divorţ: „Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Nu vreau să mă duc la mănăstire”
Andreea Perju răbufneşte după divorţ

Andreea Perju răbufneşte după divorţ. Actrița spune că, pe viitor, crede că în viața ei va intra un nou bărbat, întrucât își dorește să-și petreacă viața alături de altcineva. Mai mult, vedeta spune că nu crede într-o viață trăită fără un partener, întrucât oamenii sunt făcuți pentru a conviețui împreună, un motiv un plus pentru a-și găsi un nou iubit.

Citeşte şi: Andreea şi Cristi divorţează, s-a aflat motivul. Au împreună doi îngeraşi de fetiţe!

Cred că va veni un moment în care nu neapărat că o să-mi refac viața, pentru că viața mea e foarte frumoasă. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc în prezent. Cred însă că, la un moment dat, va intra altcineva în viața mea, lucru care e firesc.

Nu vreau să mă duc la mănăstire. Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Sunt însă împăcată cu ceea ce mi se întâmplă acum, cu faptul că învăț să trăiesc și singură.

Eu, de exemplu, nu cred în singurătate. Cred foarte tare că suntem făcuți să trăim în doi. Ce-i drept, în ziua de azi, se tot promovează acest lucru pentru self-esteem (încrederea în sine, n.r.), dar eu nu cred în asta.”, a declarat Andreea Perju, pentru Click.ro.

Andreea Perju răbufneşte după divorţ

Perioada în care s-a produs ruptura nu a fost deloc una ușoară, însă a avut parte de ajutor. Andreea Perju mărturiseşte că fiicele ele au fost cele care i-au oferit sprijinul necesar și au făcut-o să se echilibreze în ceea ce a fost o perioadă extrem de dificilă.

Cele mai importante în perioada respectivă au fost chiar fetițele. A fost important inclusiv ca eu să-mi găsesc liniștea și echilibrul. De aceea nici nu vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi și nici nu am vorbit decât într-un moment în care am simțit că sunt într-un echilibru. Cred că ce-mi rezervă vitorul e de bun augur. Sunt un om pozitiv, am invățat să văd partea bună a lucrurilor. Cred că, în fiecare zi, evoluăm și din întâmplările mai puțin nefericite, ulterior, ni se arată și ceva pozitiv.

Sinceră să fiu, se vede că sunt liniștită și împăcată. Anul trecut a fost un an nu neapărat anevoios, e prea mult spus, dar a fost un an în care am simțit că am trăit cât în cinci ani.”, a mai spus Andreea Perju.