Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni. Ce tarif are bruneta: „Da cine te crezi, fato, să ceri atâția bani?”

Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni. Bruneta s-a făcut remarcată ca asistentă TV, într-o emisiune prezentată de Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu foarte mulți ani. După ce s-a căsătorit și făcut o fetiță, s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum acceptă să apară doar dacă este plătită.

13 iul. 2023, 22:25
Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni. Ce tarif are bruneta: „Da cine te crezi, fato, să ceri atâția bani?”
Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni

Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni. Vedeta a fost invitată în emisiunea galelor RXF, unde vedetele nu sunt plătite. Doar cei care intră în ring intră în posesia unor sume negociate cu organizatorii.

Prezentatorii Lavinia Tîrzianu și Ionuț ”Pitbull” Atodiresei s-au gândit să o invite pe Andreea Tonciu la emisiune și de ce nu, s-o convingă să participe și la lupte. Însă, au avut parte de o mare surpriză.

Citește și: Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Ce se întâmplă cu micuța Rebeca: „Am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine”

Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni

A cerut, direct, 2.500 de euro să vină în emisiune. Asta deși la noi invitații nu se plătesc, vin gratis. Da cine te crezi, fato, să ceri atâția bani?’ Păi nu au luat Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp, așa, să dau două exemple la întâmplate!”, a fost dezvăluirea făcută pentru Cancan.ro de cineva din echipa RXF.

Pentru că nu i s-a acceptat tariful, Andreea Tonciu a refuzat invitația, dar și eventualitatea participării în ring. Acolo unde mai multe vedete de sex feminin și-au încrucișat mănușile.

Andreea Tonciu nu e la primul contact cu RXF. Acum un an, a purtat negocieri cu organizatorii pentru a intra în cușca MMA. Discuțiile nu s-au concretizat, pentru că a cerut o sumă foarte mare, nu mai puțin de 100.000 de euro. Atunci a fost în discuție un meci cu Bianca Drăgușanu, și ea tentată să lupte în galele RXF. Iubita lui Gabi Bădălău a cerut tot 100.000 de euro, pentru reprezentație.