Andreea Tonciu, momente de COŞMAR înainte de operaţia la nas. Ce a păţit înainte de schimbarea la faţă

Andreea Tonciu a spus în repetate rânduri că, deşi a fost adesea luată peste picior din cauza nasului ei... atipic, nu se va opera niciodată, pentru că, spunea ea, acela era farmecul ei. Totuşi, bruneta pare că s-a săturat de glumele proaste şi a plecat să se opereze la o clinică din Turcia. Doar că înainte de a fi dusă în sala de operaţii a avut un atac de panică.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 08:23
Andreea Tonciu, momente de COŞMAR înainte de operaţia la nas. Ce a păţit înainte de schimbarea la faţă

Andreea Tonciu a fost la un pas să renunţe din nou la ideea de a se opera la nas, după ce a făcut un atac de panică chiar înainte de a intra în sala de operație. Cu toate acestea, ea a trecut până la urmă peste emoții și a fost supusă intervenţiei chirurgicale.

Andreea Tonciu se schimbă la faţă: Cum ar putea arăta viitorul ei nas FOTO

„Când a realizat că pleacă la operație, Andreea s-a panicat. Eram sigură că așa o să se întâmple. Ea a suferit foarte mult când și-a pus silicoanele și de asta îi era atât de frică”, a spus Maria Tonciu, mama Andreei, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu s-a pozat NEMACHIATĂ. Vezi cum arată vedeta în REALITATE FOTO

„Fac această schimbare în primul rând pentru mine și în al doilea rând pentru familia mea! Iubesc și sunt iubită, muţlumesc lui Dumnezeu că m-a incurajat şi familiei mele, care este alături de mine!”, scria Andreea Tonciu pe Facebook cu o zi înainte de a intra în operaţia care ar fi costat în jur de 2.500 de euro.

Citeşte şi Năsoşii din showbiz-ul românesc: Ce vedete au transformat un defect într-un atu VIDEO