Andreea Tonciu sparge toți banii pe vacanțe de lux. Care este destinația de fițe pe care a ales-o vedeta pentru vacanța din această lună

Cui nu îi plac vacanțele? Fiecare dintre noi face eforturi pentru a merge în cât mai multe vacanțe pe parcursul unui an. Andreea Tonciu nu face excepție de la regulă, iar vedeta e dispusă să scoată sume mari din buzunar pentru a-și face poftele.

14 iul. 2023, 09:31
Andreea Tonciu sparge toți banii pe vacanțe de lux. Care este destinația de fițe pe care a ales-o vedeta pentru vacanța din această lună
Andreea Tonciu sparge banii pe vacanțe de lux. Care este destinația de fițe pe care a ales-o vedeta pentru vacanța din luna aceasta

Andreea Tonciu nu se gândește la bani când vine vorba de vacanțe! Adoră să se plimbe și să viziteze țări străine, așa că face ce face și până la urmă ajunge să petreacă foarte puțin timp în România. De mai bine de trei săptămâni frumoasa brunetă se află în Turcia, unde s-a bucurat de soare și de mare. Vedeta a și dezvăluit cât costă o astfel de vacanță, iar suma nu poate fi ignorată prea ușor.

Dacă am încerca să facem un top al celebrităților care pleacă în cele mai multe vacanțe pe parcursul unui an, Andreea Tonciu cu siguranță concurează pentru primul loc. Aceasta este una dintre activitățile favorite ale vedetei, aceasta alegând mai multe destinații în fiecare an. Chiar acum, bruneta se bucură de soare pe șezlngul unui resort de lux din Turcia, unde stă de nu mai puțin de trei săptămâni. A plecat în vacanța alături de nouă familii. Unii au stat mai mult, alții mai puțin, însă cert este că Andreea a fost constantă.

Citește și: Andreea Tonciu cere bani să meargă la emisiuni. Ce tarif are bruneta: „Da cine te crezi, fato, să ceri atâția bani?”

„Sunt de trei săptămâni în vacanță, am venit de pe 30 iunie cu nouă familii, ei au stat o săptămână, iar după o săptămână au venit alți prieteni, vreo nouă familii, ei pleacă mâine, iar noi ne întoarcem duminică noaptea. Noi iubim Turcia, în fiecare an venim aici și stăm câte o lună-o lună jumătate. Ne place foarte mult, mai ales pentru Rebeca, se simte foarte bine, ne mai întoarcem și în august în Turcia”, a povestit Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Andreea Tonciu a mai povestit că preferă vacanțele în care să se relaxeze și să poată stă liniștită, în locul vacanțelor în care să viziteze. Vedeta adoră soarele, plaja și mâcarea bună și exact astea sunt pretențiile ei de la o vacanță. Andreea Tonciu a povestit că Turcia se află întotdeauna pe lista ei de preferințe și tot timpul va merge acolo pentru vacanțe.

„Sunt de trei săptămâni în vacanță, am venit de pe 30 iunie cu nouă familii, ei au stat o săptămână, iar după o săptămână au venit alți prieteni, vreo nouă familii, ei pleacă mâine, iar noi ne întoarcem duminică noaptea. Noi iubim Turcia, în fiecare an venim aici și stăm câte o lună-o lună jumătate. Ne place foarte mult, mai ales pentru Rebeca, se simte foarte bine, ne mai întoarcem și în august în Turcia. Noi iubim Turcia și Dubaiul. Pe noi să nu ne iei la vizitat, să vedem nu știu ce, pentru noi vacanța e să stai, să te trezești când vrei, să mănânci când vrei, să faci ce vrei, nu să te trezești de dimineață și să pleci să vizitezi”, a spus Andreea Tonciu.

Un astfel de sejur nu este deloc ieftin. Andreea Tonuciu nu a vrut să dezvăluie câți bani a scos din buzunar pentru vacanța ei din Turcia, însă adevărul este că o astfel de escapada poate să coste și 15.000 de euro.

„Nu este deloc ieftină o astfel de vacanță, îți dai seama”, ne-a mai transmis Andreea Tonciu.

Bruneta e pregătită ca peste o lună să se întoarcă din nou în Turcia, urmând ca spre finalul toamnei să plece în Dubai alături de soțul ei și de Rebeca.

„În august ne întoarcem iar în Turcia, îi place soțului meu foarte mult aici, și mie îmi place și Rebecăi, de ce să nu venim unde ne place. În fiecare an venim la același resorturi, ne plac foarte mult. Vom pleca și în Dubai în noiembrie”, a mai zis ea.

Citește și: Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Ce se întâmplă cu micuța Rebeca: „Am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine”