Schimbare radicală în viața lui Andrei Aradits, la scurt timp după divorț. Anunțul la care nu se aștepta nimeni

Andrei Aradits (49 de ani) a primit o veste extraordinară la scurt timp după divorțul de soția sa, Andreea. După ce acest subiect a atras atenția presei în ultima perioadă, acum apare o altă veste despre actor la care nu se aștepta nimeni.

24 mart. 2023, 14:31
Schimbare radicală în viața lui Andrei Aradits, la scurt timp după divorț. Anunțul la care nu se aștepta nimeni

După ce s-a despărțit de soția lui, Andrei Aradits se concentrează mai mult pe proiectele sale profesionale. Vestea bună pentru toți fanii lui este că revine pe micile ecrane la Antena 1. Actorul va juca în serialul „Lia – Soția soțului meu”, unde a primit un rol important.

Andrei Aradits s-a bucurat de multă atenție din partea publicului după apariția în serialul „Vlad”, unde a avut de interpretat un personaj negativ. De asemenea, actorul a colaborat cu un mare lanț de magazine, apoi și-a oferit vocea pentru show-ul „Mâncare pe care”. Ani de zile a fost jurat în emisiunea-concurs „Te cunosc de undeva”, până în 2018.

Citește și Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț. Băiatul a rămas cu el: „Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal”

Vestea care i-a șocat pe toți a fost cea legată de divorțul de soție. Andrei Aradits a făcut acest anunț în urmă cu câteva zile, în podcastul realizat de Jorge. A fost un moment dificil în viața amândurora și tocmai de aceea acum actorul încearcă să se concentreze mai mult pe viața profesională. Recent a primit propunerea din partea producătoarei Ruxandra Ion de a juca rolul unui mafiot care iese din pușcărie vrea să se răzbune pe personajul Petru Vornicu și pe familia acestuia, n noul serial, „Lia – Soția soțului meu”.

Andrei Aradits este obișnuit cu roluri negative în seriale. E un vechi colaborator al producătoarei Ruxandra Ion, cu care a lucrat la mai multe proiecte până acum, precum serialele „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”, de la postul tv ACASĂ, iar mai târziu în „O grămadă de caramele”, la Happy Channel.

Citește și Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire: „Schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu”

Actorul a jucat la început de carieră în seriale de televiziune la Prima Tv. Prima producție se numea „În familie”, iar ulterior a ajuns să joace în „Efect 30″. În 2019 s-a mutat la PRO TV, după ce a primit rolul negativ din serialul „Vlad”, una dintre cele mai de succes producții și unde i-a avut colegi de platouri pe Adrian Nartea și pe Emilian Oprea.