Medicii legiști au finalizat analiza toxicologică în cazul morții suspecte a influencerului Andrei Versace. Se pare că acesta nu avea urme de substanțe în corp, fapt ce crește speculațiile cu privire la o eventuală asasinare a acestuia. Totuși, există și posibilitatea ca rezultatele să nu se fi văzut în analizele toxicologice.
Prima ipoteză în cazul morții suspecte a lui Andrei Versace a fost faptul că acesta a murit din cauza unei intoxicații cu substanțe stupefiante, însă acest lucru se pare că nu s-a întâmplat, având în vedere că rezultatele arată contrariul.
Citește și : Fostul soț al cântăreței Oana Radu se însoară. Cum arată frumoasă brunetă care i-a furat inima lui Cătălin Dobrescu
Andrei Pârvan, cunoscut în spațiul public drept „Andrei Versace”, a fost găsit mort în iulie anul trecut, într-un apartament pe care mama sa i-l închiriase într-un complex rezidențial din Sectorul 1 al Capitalei. Autoritățile au fost alertate de unul din paznici, care au avertizat asupra mirosului puternic ce venea din apartamentul său.
ISU București-Ilfov a intervenit și l-a descoperit pe influencer mort în bucătărie, iar corpul său se afla într-o stare avansată de putrefacție, semn că nici măcar nu a fost căutat de apropiați.
Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe corpul său, însă a fost deschis un dosar de moarte suspectă. Specialiștii INML au demarat, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, analize toxicologice și histopatologice, pentru a descoperi dacă avea substanțe în corp sau afecțiuni medicale.
Totuși, surse citate de Mediafax afirmă că, după aproape un an de la decesul bărbatului, reprezentanții INML ar fi depus la dosar raportul toxicologic. Anchetatorii susțin că medicii nu ar fi identificat droguri în corpul său, ci numai un anumit nivel de alcoolemie, generat de faptul că trupul intrase în stare de putrefacție.
Faptul că eventualele substanțe interzise nu au ieșit în urma analizelor de laborator nu înseamnă că Versace nu a murit în urma unui posibil consum de droguri. Specialiștii susțin că, dacă o persoană a consumat cocaină sau etnobotanice, iar la momentul prelevării probelor de țesut trupul se află într-o stare avansată de putrefacție, cele două categorii de stupefiante nu mai ies în urma testelor de laborator.