Andrew Tate, interzis în școli. Motivul pentru care guvernul le cere profesorilor să nu le vorbească elevilor despre milionar

Andrew Tate cunoscut ca "regele masculinităţii toxice", a fost interzis în școlile din Marea Britanie. Din cauza numărului tot mai mare de cazuri misoginism şi hărţuire sexuală din partea unor băieţi de numai nouă ani, Guvernul britanic le-a cerut profesorilor să nu le vorbească elevilor despre ”Cobra Tate”.

30 apr. 2023, 13:07
Andrew Tate, interzis în școli. Motivul pentru care guvernul le cere profesorilor să nu le vorbească elevilor despre milionar
Andrew Tate, interzis în școli. Motivul pentru care guvernul le cere profesorilor să nu le vorbească elevilor despre milionar

Andrew Tate, interzis în școli. Săptămânal Organizaţia caritabilă, Diversify, cu sediul în Rotherham, care organizează ateliere şcolare despre incluziune primeşte aproximativ 25 de apeluri pe săptămână de la şcoli primare şi secundare din Anglia care doresc ajutor pentru a face faţă hărţuirii sexuale şi „incidente misogine şocante”.

Citește și Frații Tate rămân în arest pentru încă 30 de zile: „Nu dăm declarații. Da, totul este bine”

Andrew Tate, interzis în școli

Potrivit reprezentanților organizației, majoritatea reclamanților citează influenţa lui Andrew Tate, care se află în prezent, arest la domiciliu în România pentru suspiciune de trafic de persoane şi crimă organizată.

În videoclipurile sale de pe TikTok, Andrew Tate spune că o femeie aparţine iubitului ei și că fetele care nu stau acasă sunt „târfe”, iar  victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile asupra lor.

Sara Cunningham, co-fondatoarea organizaţiei caritabile, a subliniat faptul că într-o clasă medie de 30 de copii, opt băieţi îl admiră pe Andrew Tate.

Reprezentanta Diversify a menționat că este extrem de nemulțumită de faptul că oficialii de la Departamentul pentru Educaţie (DfE) i-au sfătuit pe directorii școlilor din întregul regat, care au cerut ajutor, să nu încurajeze discuţiile despre opiniile lui Tate în cadrul lecţiilor de educaţie personală, socială şi de sănătate (PSHE) şi că refuză să ofere orice fel de formare sau resurse pentru a combate ”Efectul Tate” în unitățile de învățământ.

„Am fost recent într-o şcoală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani ştiau multe despre arestarea lui Tate şi [acuzaţiile de] viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit actele sexuale pentru că s-au întors la casa lui Tate”, a spus Sara Cunningham.

Recent, reprezentanții organizaţiei caritabile au mers la o școală primară, unde au vorbit cu elevii despre efectul Tate asta după ce patru băieţi de nouă ani au închis o fată într-un dulap, au ameninţat-o cu violul şi apoi au obligat-o să se uite la filmuleţe porno.

Acum, în școala respectivă Diversify organizează trei ateliere de lucru pe săptămână cu elevii pe tema misoginiei şi a consimţământului. Ce i-a șocat foarte mult pe reprezentanții organizației care se luptă să eradicheze această problemă este faptul că descoperă tot mai mulţi băieţi care îl urmăresc pe Andrew Tate şi spun că sunt de acord cu opiniile sale în privința femeilor.

Citește și Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate: „Viaţa lor s-a schimbat”. Poliţia îi vizitează şi noaptea în arest la domiciliu