Andrew Tate, obişnuit al instanţelor. S-a judecat de mai multe ori cu Poliția Română

Fraţii Tristan şi Andrew Tare au ajuns după gratii. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare pe numele lor pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de fraţii Tate au fost arestaţi şi doi români, între care şi o fostă poliţistă de la Secţia 7 din Bucureşti, care lucra pentru cei doi britanici.

03 ian. 2023, 08:38
Andrew Tate, obişnuit al instanţelor. S-a judecat de mai multe ori cu Poliția Română

Andrew Tate şi-a făcut o obişnuinţă de a se judeca cu Poliţia Română, deşi nu avea dreptate. Prima dată s-a întâmplat în 2019, când a fost lăsat fără permis, conform Realitatea Plus. Britanicul a fost înregistrat cu aparatul  radar în dreptul localității Olteț în timp ce gonea cu o viteză de 124 km/h. Agenţii i-au reţinut permisul de conducere, însă milionarul a contestat în instanţă procesul-verbal de contravenție. L-ar fi acuzat pe polițist că minte și nu are dovezi clare că el a depășit cu 50 km/h limita legală.

Citeşte şi: Frații Tristan şi Andrew au primit o vizită surprinzătoare în arest, în toiul nopții

Mai mult, a pozat în victimă, spunându-i judecătorului că această întâmplare l-a afectat psihic și că nu înțelege de ce a fost sancționat. Magistratul de la Judecătoria Făgăraș nu a intrat în jocul lui şi i-a respins contetaţia motivând că  viteza peste limita legală a fost înregistrată cu un aparat radar omologat și l-a lăsat pe Andrew fără permis de conducere.

Citeşte şi: Cum îşi agăţa Andrew Tate victimele pe Internet. Un model Playboy rupe tăcerea: „Dumnezeu m-a salvat”

Al doilea incident cu Poliţia a avut loc în aprilie 2021. Polițiștii de la Curtea de Argeș l-au depistat în localitate cu o viteză de 138 km/h şi l-au lăsat pieton. Și atunci a contestat procesul verbal, dar solicitarea a fost respinsă și de această dată.