Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare: „Gândaci, păduchi și ploșnițe”

Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare. După arestarea sa de către autoritățile române, britanicul a primit acces să trimită primul său e-mail, oferind fanilor săi detalii despre condițiile sale de viață.

24 ian. 2023, 22:30
Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare: „Gândaci, păduchi și ploșnițe”

Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare. Influencerul milionar a trimis primul său e-mail pentru fanii săi, după ce i s-a permis, se pare, să comunice cu lumea de afară. Contul de YouTube Fesify a publicat pasaje din respectivul e-mail trimis de Andrew Tate.

Citește și: Explicaţia pentru menţinerea arestului preventiv în cazul lui Andrew Tate: „Are prea mulţi bani pentru a fi lăsat liber”

Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare

Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele.

Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, sunt cuvintele lui Andrew Tate.

Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate

Curg acuzațiile la adresa fraților Andrew și Tristan Tate, aflați în prezent în Arestul Central al Poliției Capitalei. Mai multe tinere, citate de Cancan, confirmă faptul că cei doi britanici au constituit un grup infracțional organizat, ilegalitate care ar urma să-i trimită ani buni după gratii.

După arestarea fraților Tate, alte fete exploatate de cei doi milionari britanici rup tăcerea. ”Ne-au invitat în vara anului trecut la Mykonos. Am ajuns acolo cu avion privat. Șampanie, poze, lux pe drum. Însă când am ajuns acolo, au început mici discuții între noi. Nu am acceptat ce ne-au cerut cu anumite persoane la solicitarea lor”, și-au început tinerele povestea.

Andrew și Tristan Tate nu le-ar fi rămas, însă, datori fetelor pentru faptul că nu au fost de “bună credință”. “Cum se spune pe românește, ne-au lăsat ‘amanet’ acolo. Cu camerele de hotel neplătite și fără bilele de avion întoarcere. În contextul în care am fost acolo invitate de ei. Și am rămas acolo… Fără bilete de întoarcere! Am sunat peste tot pentru a ne împrumuta de bani pentru drumul de întoarcere, pentru a plăti cazarea. Au făcut un gest de adevărați milionari, ce mai putem spune?”, au încheiat tinerele, potrivit CANCAN.RO.