Angajări 2023. Postul plătit cu 2300 de euro, abonament la clinică privată, tichete de masă şi bonusuri de performanţă

Un angajat pe poziţia de manager energetic are un salariu care variază, în medie, între 1.700 şi 2.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

16 aug. 2023, 10:56
Angajări 2023. Postul plătit cu 2300 de euro, abonament la clinică privată, tichete de masă şi bonusuri de performanţă

Angajări 2023.  Un manager energetic câştigă între 1.700 şi 2.300 de euro net pe lună. „În cazul rolului de manager energetic, candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe solide în domeniul energetic, precum şi experienţă în montarea şi mentenanţa sistemelor fotovoltaice“, spune Ana Vişian, marketing manage bestjobs.

Ofertele de locuri de muncă în domeniul energiei electrice au cunoscut o tendinţă ascendentă în ultimul an, în special cele legate de energie regenerabilă. În cazul rolului de manager energetic, candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe solide în domeniul energetic, precum şi experienţă în montarea şi mentenanţa sistemelor fotovoltaice. Responsabilităţile acestui rol includ gestionarea consumurilor şi costurilor energetice, oferirea de consultanţă tehnică pentru eficienţa energetică şi reprezentarea companiei în relaţia cu autorităţile din România. Sunt mai multe poziţii deschise la nivel naţional, în special în oraşele mari ca Bucureşti, Constanţa şi Timişoara. Oferta salarială este între 1.700-2.300 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

ANGAJĂRI 2023. Se oferă pe loc 3.000 de euro net pe lună, plus program flexibil, tichete de masă şi pensie privată

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, abonament la servicii medicale la o clinică privată şi acces la cursuri şi certificări în domeniu.

În prezent, 1.233 de posturi vacante pentru poziţia de manager energetic sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Constanţa şi Timişoara.

Angajări 2023. Un şef serviciu tehnic câştigă între 1.500 şi 1.900 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Angajatorii caută candidaţi cu o serie de calităţi şi competenţe atât din sfera managementului şi coordonării de echipe, cât şi tehnice, în domeniul construcţiilor.“

Un angajat pe poziţia de şef serviciu tehnic are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 1.900 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„În cazul poziţiei de şef serviciu tehnic, angajatorii caută candidaţi cu o serie de calităţi şi competenţe atât din sfera managementului şi coordonării de echipe, cât şi tehnice, în domeniul construcţiilor, având în vedere că acest rol implică organizarea, coordonarea şi evaluarea activităţilor de execuţie a lucrărilor şi derulare a contractelor la nivelul societăţilor, făcând propuneri de optimizare şi îmbunătăţind continuu procesele. Printre competenţele căutate se numără experienţa relevantă în managementul proiectelor de construcţii, cunoştinţe de operare PC şi experienţă cu programe de realizare a devizelor, Oracle Primavera şi Microsoft Project. Totodată, cunoştinţele despre tehnologii de execuţie a lucrărilor de construcţii-montaj şi permisul de conducere categoria B sunt criterii obligatorii.

ANGAJĂRI 2023. Ce salariu are un asistent maternal în România: peste 3200 de lei pentru meseria de „părinte profesionist”. Leafa se poate dubla din sporuri

Oferta salarială pentru poziţia de şef serviciu tehnic este de 1.500 – 1.900 euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.  Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, asigurarea transportului şi abonament la servicii medicale la clinică privată. În prezent, 1.297 de posturi vacante pentru poziţia de şef serviciu tehnic sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara.