Angajări 2023. Un crupier învârte miliarde pe seară, dar pleacă acasă cu un salariu de profesor la finalul lunii. Se acordă bonus de relocare!

Un angajat pe poziţia de crupier are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

21 aug. 2023, 21:46
Angajări 2023. Un crupier învârte miliarde pe seară, dar pleacă acasă cu un salariu de profesor la finalul lunii. Se acordă bonus de relocare!

Angajări 2023. Un crupier câştigă între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună.”Activităţile unui crupier variază în funcţie de tipul de joc, dar în general el întâmpină jucătorii la masa de joc şi îşi îndeplineşte rolul de maestru de ceremonii pentru a se asigura că jocul se desfăşoară în mod corect şi în conformitate cu regulile“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs

„Crupierul este persoana responsabilă de gestionarea jocurilor de noroc la o masă de cazinou sau de jocuri de cărţi, fizic sau online. Activităţile unui crupier variază în funcţie de tipul de joc, dar în general el întâmpină jucătorii la masa de joc şi îşi îndeplineşte rolul de maestru de ceremonii pentru a se asigura că jocul se desfăşoară în mod corect şi în conformitate cu regulile specifice. Angajatorii caută pentru acest job candidaţi cu studii medii finalizate, vorbitori la nivel mediu spre avansat de limba engleză, italiană sau bulgară. Oferta salarială variază între 1.000 şi 1.500 de euro net”, detaliază Ana Vişian, marketing manager.
Angajări 2023. Postul plătit cu 2300 de euro, abonament la clinică privată, tichete de masă şi bonusuri de performanţă
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de relocare, bonus de performanţă, abonament medical şi traininguri de specializare.

În prezent, 702 posturi vacante pentru poziţia de crupier sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti sau în regim de muncă remote.
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Angajări 2023. Un specialist în comerţ electronic câştigă între 900 şi 1.400 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de specialist în comerţ electronic are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un specialist în comerţ electronic este un profesionist care se concentrează pe diverse aspecte ale gestionării şi optimizării operaţiunilor de retail online. Specialiştii în comerţul electronic joacă un rol esenţial în a se asigura că un magazin online funcţionează fără probleme, atrage clienţi şi generează vânzări. Responsabilităţile lor cuprind o gamă largă de sarcini legate de marketingul online, vânzări, experienţa clienţilor şi gestionarea site-urilor web în cadrul ecosistemului de comerţ electronic. Oferta salarială pentru poziţia de specialist e-commerce este între 900 şi 1.400 de euro lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

ANGAJĂRI 2023. Se oferă pe loc 3.000 de euro net pe lună, plus program flexibil, tichete de masă şi pensie privată

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: mod de lucru hibrid, tichete de masă, prime de sărbători, asigurare de sănătate, asigurare stomatologică.

În prezent, 204 posturi vacante pentru poziţia de specialist în comerţ electronic sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi şi altele.