Angajări 2024. Farmaciile Dona oferă salarii atractive, reduceri la Therme, World Class, asigurare privată de sănătate, tichete cadou

Piaţa forţei de muncă este extrem de dinamică. Românii sunt mari consumatori de medicamente, astfel că farmaciile sunt mereu în căutare de personal.

18 apr. 2024, 18:00
Angajări 2024. Farmaciile Dona oferă salarii atractive, reduceri la Therme, World Class, asigurare privată de sănătate, tichete cadou

Angajări 2024. În România există un număr important de farmaciști, majoritatea azi lucrând în rețele private de farmacii. Iată cât câştigă o farmacistă în 2023.

Volumul de muncă este unul foarte mare, iar responsabilitățile sunt și ele mari. Potrivit platformei undelucram.ro, lanțul de farmacii Catena oferă, în medie, 3.000 de lei pentru un farmacist care ocupă un post full time.

Suma poate crește, în funcție de vechimea angajatei, salariul putând ajunge pentru o farmacistă șefă la 3.800 de lei la care se adaugă tichetele de masă de 300 de lei și un anume comision lunar, care de obicei se învârte în jurul sumei de 500 de lei.

Cât privește salariile de la Dr. Max, un farmacist cu mai puțin de un an experiență primește, la o farmacie în București, 3.700 de lei net lunar, dar și tichete de masă în valoare de 600 de lei pe lună.

Desigur, veniturile în ambele cazuri pot crește, în funcție de experiența angajaților.

În acest moment în România sunt cel puțin șapte mari lanțuri de farmacii private, precum Dr.Max, rețeaua Plus, Bella Dona, HelpNet, Sensiblue, Catena, farmaciile Dona, în condițiile în care farmaciile de stat au dispărut.

Lanțul de farmacii Dona face angajări în această perioadă în mai multe orașe din țară, pe poziții diverse.

CLICK AICI PENTRU DETALII.

Se fac angajări în:

  • Bacău
  • Bistrița
  • București
  • Câmpulung
  • Corabia
  • Iași
  • Pașcani
  • Reghin
  • Târnăveni

CLICK PENTRU A APLICA.Primark face angajări în România. Retailerul oferă salarii de până la 5.000 de lei și bonuri de masă

Angajări 2024. Sunt libere următoarele posturi în farmaciile Dona:

  • farmacist
  • asistent farmacist
  • manager de achiziții
  • farmacist diriginte
  • manager de farmacie (divizia veterinare)
  • analist de achiziții
  • junior brand manager
  • junior HR business partner

AICI PUTEȚI APLICA.

Angajări 2024. Ce se oferă în afară de salariu:

  • Tichete cadou de 8 Martie, Paști, 1 Iunie și Crăciun
  • Asigurare privată de sănătate
  • Card de reducere în farmaciile Dona
  • Discount de abonament World Class
  • Discount Therme
  • Bookster
  • Program de lucru flexibil, part time, de 4 sau 6 ore/zi, sau full time-8 ore/zi;
  • Program integrat de instruire;
  • Program de gestiune performant, BizPharma, adaptat nevoilor utilizatorului;
  • Activități de teambuilding și diverse evenimente cu scop de sudare și motivare a echipei.

CLICK PENTRU DETALII.

Citeşte şi:

Kaufland face angajări în mai multe orașe din România. Salariile sunt mari și se oferă și bonuri de masă. Nu se cer studii superioare

Angajări 2024. Ce salariu primeşte, lună de lună, o farmacistă la HelpNet, Doctor Max sau Dona. Contează experienţa şi programul

S-a aflat ce salariu câștigă o farmacistă de la farmaciile, Doctor Max și HelpNet. În România, această meserie este la mare căutare. Un criteriu important pentru salarizare este cifra de afaceri și profiturile înregistrate de farmacie, cifră din care se plătesc toate taxele și impozitele aferente către stat, inclusiv ale salariaților.

Salariile farmaciștilor diferă în funcție de oraș, de tipul job-ului, dacă e part-time sau full-time, și în funcție de numele farmaciei. Salariul nu trebuie să fie sub cel minim brut garantat, acesta ajungând din 2023 la 3.000 de lei lunar.

Salarii mai mici în România. Cât a pierdut la leafă fiecare angajat pe lună

Un farmacist cu experiență de muncă de zece ani poate câștiga un salariu de 3.800 de lei pe lună. La acesta se adaugă și tichete de masă de 300 de lei și comision lunar de circa 500 de lei pe lună. Un asistent-farmacist va încasa lunar aproximativ 2.200 lei lunar, dacă are o experiență de minim 3 ani, la care i se mai adaugă automat și acele bonuri valorice de 300 de lei.

În România există următoarele lanțuri de farmacii: Dr.Max, rețeaua Plus, Bella Dona, HelpNet, farmaciile Dona. Există și farmaciști care lucrează în clinici, spitale și laboratoare de cercetare.

Cei care doresc să devină farmaciști trebuie să urmeze cursurile Facultății de Farmacie, care are progame de licență, master, doctorat, rezidențiat și formare profesională continuă. Sunt puse la dispoziție două specializări, după cum urmează: Farmacie – studii universitare cu durata de 5 ani; Nutriţie şi Dietetică – studii universitare cu durata de 3 ani. În cadrul Facultății de Farmacie sunt organizate 6 masterate, cu durata studiilor de 1 sau 2 ani. Cei care vor să facă Doctoratul se pot înscrie la studii doctorale imediat după absolvirea facultăţii.

Facultatea asigură și posibilitatea specializării prin rezidențiat, prin care poate fi obținut titlul de farmacist specialist în două specializări: Farmacie clinică şi Laborator farmaceutic. Absolveții pot face și studii postuniversitare pentru a se perfecționa.

Un salariu pe zi. Un specialist în vânzări farma câştigă între 800 şi 1.300 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de specialist în vânzări farma are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.300 de euro net pe lună.

„Un specialist vânzări farma se implică în promovarea şi vânzarea produselor farmaceutice şi parafarmaceutice din portofoliul unei companii către parteneri, medici şi farmacişti. Pe lângă competenţele şi abilităţile necesare unei om de vânzări, ei trebuie să deţină cunoştinţe din domeniul farmaceutic şi o foarte bună înţelegere a pieţei de medicamente, suplimente şi aparatură medicală. Oferta pentru astfel de specialişti este una variată,  cu aproape 2.400 de poziţii deschise la nivel naţional, printre cerinţele cele mai frecvente în anunţurile de angajare numărându-se abilităţile de vânzare şi negociere, orientarea spre atingerea rezultatelor şi permisul de conducere categoria B. Salariul oferit este format dintr-o parte fixă şi bonusuri lunare în funcţie de performanţele individuale, şi variază între 800 şi 1.300 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Salarii majorate pentru anumiţi bugetari cu funcţii de conducere. Anunţ oficial de la Guvern

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, tichete de masă, autoturism de serviciu şi traininguri.

În prezent, 157 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în vânzări farma sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Iaşi etc.