Angajări în România pe salarii de 1.000 euro net lunar. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă acum pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii oferă salarii de la 1.000 de euro până la 3.000 de euro pe lună. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
17 mai 2017, 07:07
Angajări în România pe salarii de 1.000 euro net lunar. Iată posturile

Oferta de muncă disponibilă în România, pe cel mai mare site de recrutare 

O firmă angajează pe postul de referent resurse umane, pe salarii nete de până la 1.100 euro pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba Germană. Experienţa în domeniu nu e necesară pentru acest post. Printre responsabilităţile persoanei selectate pe acest post se numără: contactarea telefonică a candidaţilor, actualizarea informaţiilor din baza de date, găsirea locului de muncă potrivit pentru fiecare candidat.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de până la 1.100 euro net lunar, formare profesională în domeniu, posibilităţi de avansare, training zilnic şi ajutor la îmbunătăţirea limbii Germane.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de dezvoltator Android şi pe postul de dezvoltator IOS, pe salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 3.000 de euro net lunar.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi consulta la acest link şi la acesta.

Un centru medical angajează medici specialişti sau primari cu următoarele specializări: Neurologie, Psihiatrie, ORL, Cardiologie, Medicină Internă. Medicii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro, în funcţie de experienţă şi grad profesional. Angajatorii nu specifică în anunţul de recrutare dacă salariile pe care sunt dispuşi să le ofere, enumerate mai sus, sunt nete sau brute.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.