Angajări în România pe salarii de la 300 euro la 2.000 euro

Iată oferta de muncă disponibilă în România şi remunerată cu salarii de la 300 euro la 2.000 euro. Vă spunem ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii pentru posturile vacante. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 06:53
Angajări în România pe salarii de la 300 euro la 2.000 euro

Un complex hotelier de cinci stele angajează barmani, ospătari, şefi de sală. 

Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor fi plătiţi cu 300 de euro – 800 euro lunar, li se oferă bonuri de masă şi li se asigură transportul la muncă.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de training angajează un om pe postul de chief financial officer.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin 10 ani experienţă în domeniul financiar, minimum cinci ani experienţă într-un post de middle management, studii superioare economice. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 2.000 euro lunar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă specializată în activități de inginerie şi consultanţă tehnică angajează un inginer proiectant CFDP cu experiență în realizarea studiilor de fezabilitate, proiectelor tehnice, detalii de execuţie.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate, are cel puţin trei ani experienţă în proiectarea infrastructurii rutiere, are cunoştinţe avansate de Autocad, are abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă.
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri lunare de 1.500 euro – 2.000 de euro, li se asigură cazarea şi transportul.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.