Angajări la Amazon, compania deschide trei noi birouri în România. Procesul de recrutare este în curs

Amazon, liderul mondial în comerţul online, care este prezent şi pe piața din România cu peste 2.500 de angajați, intenţionează să deschidă un nou birou, în Timișoara, și altele două în Iași.

09 mart. 2021, 15:16
Angajări la Amazon, compania deschide trei noi birouri în România. Procesul de recrutare este în curs

Cele trei birouri ce vor fi deschise în ţara noastră vor aduce un plus de 500 de angajaţi pe statele de plată ale companiei. Biroul din Timișoara, planificat să fie deschis în trimestrul al doilea al anului, se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include și dispozitivele de securitate Ring, fiind locul unde vor fi dezvoltate și lansate produse și servicii, după cum scrie economica.net.

Biroul nou din Iași va fi deschis spre finalul anului în campusul actual și va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support – cel care se asigură că produsele Amazon și disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienți și, în același timp, sprijină partenerii de vânzări și echipele dedicate categoriilor de produse. De asemenea, în 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iași, unde întreaga echipă locală va fi consolidată. Noul birou din Palas Campus va găzdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT și Content Creation Tools.

Amazon și divizia AWS activează deja în biroul din București, care găzduiește echipele Engineering Center, Technology Development, Speech și Language Solutions for Alexa, precum și Alexa Product Testing. Aici echipele sunt responsabile cu dezvoltarea soluțiilor tehnologice și optimizarea operațiunilor Amazon.

Citeşte şi Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, doreşte să cumpere CNN

Suntem foarte bucurosi sa deschidem noile birouri si sa adaugam inca 500 de locuri de munca in Timisoara si Iasi. Noile birouri vin cu multe oportunitati pentru profesionistii din domeniile software si operatiuni, care vor avea sansa sa inoveze si sa imbunatateasca produsele si serviciile noastre ce sprijina clientii Amazon din intreaga lume. In viitor, echipele noastre in crestere vor beneficia de cladiri de birouri moderne cu facilitati de cea mai buna calitate si de o colaborare si sustinere imbunatatite. Suntem incantati ca ne putem continua investitiile in Romania si mandri de impactul pe care il avem in Timisoara, Iasi si Bucuresti prin recrutarea celor mai buni profesionisti din tara si din lume”, a declarat Octavian Tanase, General Manager, Amazon Romania.

Recrutarea pentru pozițiile din București și Iași este în derulare, iar cei interesați sunt invitați să acceseze pagina romania.amazon.com. Toți candidații selectați vor primi pachete salariale atractive și beneficii extinse, inclusiv asigurare de sănătate privată și asigurare de viață.

Retailer-ul online Amazon se află pe piaţa din România din anul 2005.

Citeşte şi Drona de interior, ultima invenţie de la Amazon. Gigantul american şi-a prezentat noutăţile de top VIDEO