Angajări la McDonald’s. Un lucrător comercial poate primi un salariu de aproape 3.000 de lei. Cât câştigă un manager

Operatorul restaurantelor McDonald’s, Premier Restaurants România, a demarat o campanie de recrutare la nivel naţional pentru a angaja peste 1.000 de tineri.

22 iun. 2022, 19:39
Angajări la McDonald’s. Un lucrător comercial poate primi un salariu de aproape 3.000 de lei. Cât câştigă un manager

Angajări la McDonald’s. Se caută personal pentru toate funcţiile disponibile în restaurantele McDonald’s, de la crew member – lucrător comercial, barista, manager trainee, la guest experience leader – responsabil ospitalitate, spun oficialii companiei.

Cele 1.000 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

„Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job”, spune Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s în România, citaţi de Ziarul Financiar.

Citeşte şi: McDonald’s îşi redeschide restaurantele în Rusia sub un nou nume şi un nou logo

Angajări la McDonald’s. Ce salarii şi beneficii sunt acordate

În cazul unui angajat nou, salariul variază în funcţie de postul ocupat şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului.

Citeşte şi: Plata cu Dogecoin, la McDonald’s. Elon Musk a făcut propunerea

În aceste condiţii, pentru o normă de opt ore, un crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, iar un manager trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

„Angajaţii beneficiază de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor”, spun reprezentanţii companiei, conform Ziarul Financiar.

McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 92 de unităţi în 28 de oraşe, dintre care 46 restaurante cu McDrive şi 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi.

Citeşte şi: Client al versiunii ruse a McDonalds. Cum arată cartofii prăjiţi şi burgerii, care sunt preţurile GALERIE FOTO