Angajatele din coaforul morţii, ameninţate

Angajatele de la coaforul din Titu, unde un militar şi-a ucis cu sânge rece iubita, au fost ameninţate de un bărbat care le-a acuzat că nu i-au salvat viaţa fetei. Individul era în stare de ebrietate şi, potrivit poliţiştilor, nu este rudă cu victima.

RomaniaTV.net
30 ian. 2018, 06:58
Angajatele din coaforul morţii, ameninţate

Ultimul drum pentru Alexandra, tânăra ucisă într-un coafor din Titu, de Florin Oprea, iubitul ei. Sute de oameni au însoțit cortegiul funerar, șocați de sfârșitul violent al fetei. Alexandra a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, arma rupându-se în trupul victimei. Medicii nu au putut face nimic să o salveze.

O fetița de numai trei ani este obligată să nu cunoască dragostea maternă. Părinții tinerei sunt în stare de șoc. Tatăl ei o păzea pentru că tânăra era amenințată de iubit, iar în seara crimei a lăsat-o la coafor și a intrat într-un magazin din apropiere. A auzit salvarea și a ieșit. Atunci și-a dat seama că era vorba de fiica lui. Omul spune că nu și poate ierta faptul că nu a stat cu ea în coafor.

Angajatele coaforului sunt încă în stare de şoc. Şi de parcă nu era de ajuns groaza trăită săptămâna trecută, acum fetele au avut parte de un alt incident neplăcut. Un bărbat le-a acuzat că nu au făcut nimic pentru a salva viaţa Alexandrei.

Potrivit adevarul.ro, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de ameninţare. Acesta a intrat în salon şi a început să le ameninţe pe angajate pe motiv că nu ar fi sărit în apărarea Alexandrei Marin, tânăra ucisă cu sânge rece de subofiţerul MApN, Florin Oprea.

„Din cercetări a reieşit că, în cursul acestei zile, cel în cauză ar fi pătruns în incinta unui salon de înfrumuseţare din Titu şi ar fi ameninţat angajatele. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Se pare că bărbatul, care era şi sub influenţa alcoolului, nu este rudă cu victima.