Angajaţii a doua patiserii Fornetti din cele mai aglomerate locuri din Bucureşti nu poartă mască deloc FOTO

După numărul record, înregistrat de România pe 16 septembrie, autorităţile sunt şi mai alarmate de faptul că oamenii nu poartă mască de protecţie. Deși oficialii anunță în continuare respectarea măsurile sanitare, există totuși angajați care nu țin întocmai cont de regulile anti COVID-19.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 06:15
Angajaţii a doua patiserii Fornetti din cele mai aglomerate locuri din Bucureşti nu poartă mască deloc FOTO

În condițiile în care sute de mii de persoane călătoresc zilnic cu metroul, în două magazine Fornetti, deschise de curând la metroul din centrul Bucureștiului, respectiv Piața Unirii și Piața Victoriei, angajaţii nu purtau masca corespunzător sau unii chiar nu o aveau deloc. Angajații vând produsele de patiserie fără să țină cont de măsurile de bun-simț pe care majoritatea călătorilor din metrou au înțeles că trebuie să le respecte.

Citeşte şi: Adrian Streinu Cercel, avertisment teribil despre turnura neaşteptată luată de coronavirus. „Vor să înţeleagă, bine! Nu, iarăşi bine!”

„Fornetti România, ca societate producatoare și francizor se supune regulilor impuse de Guvernul României pentru purtarea măștii, conform cerințelor. Aceasta este directiva și pentru locațiile partenere, deschise în sistem de franciză”, au declarat oficialii companiei, pentru wall-street.ro.

Citeşte şi: Panică la metrou, o garnitură a luat foc. VIDEO cu momentul exploziei

Aceștia au mai adăugat că toate sesizările primite de companie pentru nerespectarea condițiilor sunt îndreptate către deținătorii magazinului în cauză, și anume partenerul de franciză, cu solicitarea de a lua măsurile necesare. În plus, Fornetti încurajează consumatorii ca, de fiecare dată când remarcă o neregulă, să o comunice la [email protected], sau la numărul 0720555600, număr special pentru reclamații, sesizări și informații.