Angajaţii care primesc un salariu în plus pe card din 2024

Soluția de salariu în avans este dezvoltată de Banca Comercială Română, în parteneriat cu Auchan România, și este disponibilă din ianuarie, ca beneficiu, pentru toți cei peste 7.300 de salariați ai retailerului alimentar.
Filip Stan
05 ian. 2024, 10:37
Angajaţii care primesc un salariu în plus pe card din 2024

Angajații Auchan pot obține salariu în avans din platforma George-BCR. Noua funcționalitate le permite angajaților Auchan să aibă acces imediat la cel mult 50% din salariul aferent zilelor deja lucrate, ori de câte ori au nevoie, indiferent că-și încasează sau nu salariul la BCR. Banii se primesc imediat, fără niciun cost, prin platforma digitală George, soluția fiind disponibilă 24/7. Sistemul digital de plată a salariului în avans este implementat în premieră de Banca Comercială Română alături de Auchan, dar va putea fi adoptat, prin BCR, de orice companie din România care își dorește acest beneficiu pentru angajații săi.

Mihai Sandu: Este o premieră absolută pentru piața din România
“Este o premieră absolută pentru piața din România și reprezintă încă o dovadă a avantajelor pe care open-bankingul le poate aduce atât companiilor, cât mai ales oamenilor obișnuiți, indiferent de domeniul de activitate. Prin deschiderea API-urilor și integrarea datelor, putem oferi soluții financiare end-to-end și putem diversifica beneficiile – totul digital, cu acces imediat și disponibilitate permanentă.

Soluția BCR îi poate ajuta să evite îndatorarea în situațiile de urgență
Le mulțumesc partenerilor de la Auchan România pentru deschiderea lor de a construi împreună această funcționalitate. Sunt convins că va fi bine primită de angajații Auchan și se va constitui, pe mai departe, într-un diferențiator clar pe piața beneficiilor oferite de angajatori. Soluția îi poate ajuta să evite îndatorarea în situațiile de urgență, prin accesarea unui credit sau a unui descoperit de cont, și îi îndemnăm să o folosească prudent și responsabil pentru asigurarea sănătății financiare a familiei pe termen scurt, mediu și lung”, declară Mihai Sandu, Șef Departament Vânzări Digitale și Parteneri, BCR.

Noua lege a pensiilor aduce din 2024 schimbări și în acordarea ajutorului de înmormântare. Ce trebuie să știe românii
Mona-Lisa Jorascu: Acest demers completează gama complexă de beneficii, foarte competitivă, pe care Auchan o are deja pentru angajații săi

“Crearea și implementarea acestui beneficiu au reprezentat un demers complex, implicând mai multe departamente din cadrul organizației noastre, precum și colaborarea cu echipele BCR. Pornind de la nevoile de business și din dorința de a fi alături de angajați prin facilitarea accesului lor la resurse financiare într-o situație neprevăzută, am identificat cea mai facilă soluție informatică, și anume aplicația George. Prin dezvoltările care au fost făcute în aplicație, dar și în sistemul nostru de salarizare, banii de avans ajung în contul BCR al angajatului instant, la orice ora din zi și din noapte.

Lista majorărilor de venituri. Românii care vor primi mai mulți bani de la 1 ianuarie 2024
De asemenea, faptul că acest beneficiu este la îndemâna tuturor angajaților, și nu numai al celor care încasează salariul la BCR, este un plus pentru noi toți. Acest demers completează gama complexă de beneficii, foarte competitivă, pe care Auchan o are deja pentru angajații săi”, spune Mona-Lisa Jorascu, Responsabil Personal și Plăți, Auchan România

Soluția de salariu în avans poate fi accesată de angajații Auchan România din platforma de digital banking George, prin

Magazinul George. Pașii sunt extrem de simpli:

 • Salariații selectează & confirmă formal compania angajatoare;
  Aleg contul pentru plata salariului, în cazul în care dispun de mai multe;
  Completează suma dorită, aceasta fiind verificată rapid de George în sistemul financiar-contabil al companiei;
  Confirmă, moment urmat de alimentarea imediată a contului selectat.

Funcționalitatea este disponibilă pentru toți salariații Auchan România, indiferent dacă își încasează sau nu salariul la BCR. În cazul în care nu dispun de un cont BCR, își pot deschide imediat unul, de pe telefon, tabletă sau calculator – 100% online, fără să fie nevoiți să ajungă într-o unitate bancară – urmând să beneficieze de o ofertă specială, cu 6 luni de comisioane zero de administrare lunară.

Salariu Auchan . Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Salarii Auchan 2023. Un casier principal trezor câștigă 1.800 lei, plus tichete de masă 400 lei, conform Undelucram.ro. Un casier încasator câștigă 1.750 lei.

Salarii Auchan 2023. Un lucrător comercial senior raion pește și preparate din carne proaspătă câștigă 2.550 lei. Un controlor gestiune are salariul de 4.500 lei, plus bonuri de masă în valoare de 400 lei.

George Simion şi Marian Godină, contre din cauza aşa-zisului boicot de la Auchan, după desfiinţarea caselor de marcat

Salarii Auchan 2023 În 22 februarie, Auchan anunța, printr-un comunicat, că „a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți”:

„Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise.

De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Marian Godină, nemulţumit de eliminarea casierilor: „Îi punem pe clienți să fie casieri pentru noi, gratis”. Auchan a reacţionat imediat

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar”.

Auchan asigură că toți angajații caselor de marcat vor fi păstrați în companie, pe post de consilieri

„Ca parte a proceselor de modernizare și digitalizare a companiei, Auchan a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți. Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise. De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Auchan modernizează linia caselor de marcat și oferă clienților 100% din case deschise permanent. Unii clienţi nu sunt mulţumiţi

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.

După scanarea produselor, clienții pot achita cumpărăturile prin orice modalitate de plată: numerar, card bancar, bonuri de masă digitalizate, etc. De asemenea, noul sistem de case permite scanarea facilă și a cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, oferind membrilor numeroase avantaje”, a informat Auchan.

„Proiectul de modernizare a caselor de marcat este natural în contextul social aflat în continuă schimbare și reprezintă răspunsul nostru la nevoile clienților și angajaților, dar și un nou pas în transformarea digitală a companiei noastre. Ascultând nevoile clienților și angajaților, am reușit să implementăm o soluție care asigură modernitate, păstrând parcursul asistat de către colegii noștri, și care contribuie la dezvoltarea profesională a acestora”, a declarat Gabriela Gealapu, Manager Național Case.
În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei.

„Evoluția numărului de case self check-out este dovada dinamicii pieței și răspunsul nostru la exigențele de azi ale clienților. Astfel, aceștia vor putea beneficia de un parcurs independent în magazin, accesibil, rapid și simplu, de o soluție adaptată nevoilor lor, cu acceptarea tuturor modalităților de plată și colegi care ajută în cazul în care este nevoie de asistență pentru scanarea produselor. De asemenea, cu noile case de marcat clienții vor avea acces cu ușurință și la beneficiile programului de fidelitate MyCLUB Auchan, precum și la informații privind campaniile derulate în magazine”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Ce salarii primesc angajații hipermarketurilor din România. Câți bani se dau la Carrefour, Kaufland și Cora

Îndatoririle și responsabilitățile angajaților din hipermarketurile din România sunt multe, posturile fiind numeroase, de la profesioniști manageriali până la agenți de pază. Aceștia primesc salarii în funție de postul ocupat.

Comform informațiilor publicate de foștii sau actualii angajați din hipermarketuri pe platforma undelucram.ro, există salarii diferite și în funcție de angajator, cei mai mari din România fiind Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora.

Citește și: Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Salarii casier în 2022

 • Kaufland – aproximativ 3.200 lei;
 • Carrefour – 1.820 lei;
 • Cora – 2.500 lei;
 • Auchan – între 1.750 și 1.800 lei.

La Kaufland, salariul unui șef de raion mărfuri alimentare/nealimentare ajungea la suma de 3.300 până la 6.800 lei, în funcție de experiență. Un manager de magazin câștiga lunar 6.000 lei, un manager de raion primea 2.800 lei, iar în achiziții se câștigau salarii de 2.600 lei.

Citește și: Legislația pentru nomazii digitali ia avânt în România: fără taxe și contribuții pe salarii

La Carrefour, un coordonator de depozit primește un salariu de până la 2.100 lei, un manager raion 2.810 lei, iar un specialist achiziții câștigă 3.250 lei.

La Cora, un șef de recepție marfă căștigă un salariu de aproximativ 3.500 lei, iar un manager de raion 2.700 lei.

La Auchan, salariul unui manager ajungea la 3.000 de lei, al unui vânzător la 3.000 de lei, iar al unui asistent de achiziții la 2.800 de lei. Aici, un manager de raion câștigă până la 3.000 de lei.

Spynews
Xtra Night Show. Gabi Bădălău și iubita lui, Daria, interviu la dublu! Ce spune rusoaica sexy despre afacerist / VIDEO
Bzi.ro
Cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte: „Nu mă mai duc la borcanul cu ciocolată la 2 noaptea!”
Fanatik.ro
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 30 iunie până la finalul verii. Se întoarce roata norocului, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Capital.ro
Îți anulează permisul de conducere. Legea care nu iartă șoferii din România
Playtech.ro
Vedeta care a ieșit FĂRĂ PANTALONI pe ea! Imaginile de aseară o arată aproape goală, ce să mai... VIDEO
DailyBusiness
Apar noi bani în România! BNR lansează moneda chiar marți!
Adevarul
Ce este de fapt sistemul PATRIOT, donat de România Ucrainei. Producerea lui implică costuri uriașe, dar eficiența ar fi pe măsură
Spynews
Xtra Night Show. Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu! Cine ar fi fost vinovat de acest conflict: ”Regret...” / VIDEO
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
Evz.ro
Marian Drăgulescu revine pe micile ecrane: „În mine se dă o adevărată luptă”
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
wowbiz.ro
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!
Cancan.ro
I-am surprins împreună😲 Primele imagini cu Carmen Grebenișan și noul iubit!
Playsport.ro
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
kanald.ro
Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci
Capital.ro
Nu te vom uita! Românii își iau adio de la MARELE ACTOR: Cu inima frântă!
StirileBZI
Se dau bilete gratuite de tratament în 2024! Cine beneficiază de acestea
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
stirilekanald.ro
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht
substantial.ro
Spania se califică în optimile de finală la EURO 2024 după victoria împotriva Italiei
MediaFlux
700 de lei ÎN PLUS pe lângă pensie. Un nou ajutor financiar pentru anumiți pensionari
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?