Angajaţii Sportului vorbesc despre teroarea lui Vasile Şiman: Să-l aresteze! VIDEO

"Să-l aresteze pe Şiman, dar să urmeze şi alţii!" Urarea vine din partea unor angajaţi ai clubului Sportul Studenţesc, care confirmă abuzurile făcute de patronul lor. Mărturiile acestora au fost filmate în exclusivitate de o echipă România TV cu o cameră ascunsă.

26 apr. 2013, 14:19
Angajaţii Sportului vorbesc despre teroarea lui Vasile Şiman: Să-l aresteze! VIDEO

Angajaţii clubului Sportul Studenţesc confirmă abuzurile făcute de Vasile Şiman împotriva fotbaliştilor. Aceştia i-au reporterului România TV mai multe secvenţe la care au fost martori, iar dorinţa lor este ca patronul să fie arestat

Da, îi ameninţa cu pistolul. S-a certat şi cu Tom Cristea (n.r. – fost fotbalist). L-a luat la bătaie! Să-l aresteze, să-l închidă, să-i facă orice! Îl încalecă DNA-ul! Au încasat. Au luat, şi-au băgat banii în buzunare şi au rămas datori„, a spus unul dintre angajaţi.

De asemenea, unul dintre antrenori spune că ilegalităţile pentru care este cercetat Vasile Şiman pot fi probate cu uşurinţă. „Pe foi dacă-i verifică, o să găsească sume enorme investite şi în copii, şi în juniori. Şi…nimic! E problema Federaţiei şi a Ligii că-i lasă să facă lucrurile astea. Mafia nu înseamnă Şiman şi atât. Mafie înseamnă Federaţie, Ligă, cluburi din Liga a doua, din liga-ntâi…Sunt mână-n mână toţi!„, a spus angajatul. Vasile Şiman nu a putut fi contactat de România TV pentru a oferi un punct de vedere oficial.