Angela Rusu a devenit bunică. Vedeta este şi ea însărcinată în luna a opta!

Este motiv de bucurie în familia Angelei Rusu. Vedeta, însărcinată şi ea în luna a opta, a devenit bunică.

10 mai 2021, 16:31
Angela Rusu a devenit bunică. Vedeta este şi ea însărcinată în luna a opta!

Angela Rusu a devenit bunică. Fata ei a născut un bebeluş perfect sănătos, iar cântăreaţa de muzică populară a postat deja o fotografie cu nepoţica ei pe reţelele de socializare, potrivit viva.ro.

Angela Rusu a devenit bunică. Vedeta este şi ea însărcinată în luna a opta!

Fata Angelei Rusu a născut o fetiță, care a primit numele Alice. Artista este foarte mândră și fericită că totul a decurs bine pentru fiica ei și a postat prima imagine cu micuța pe rețelele de socializare. Imaginea în care își ține, emoționată, nepoțica în brațe a atras o serie de aprecieri și comentarii.

„Îngerașul să-ți călăuzească inima spre o lume pură’, „Săvă trăiască’, „Wow, a născut Larisa? Să vă trăiască!!! Ce frumoasă e!!!’, „Felicitări! Bine ai venit pe lume, minune! Multă multă sănătate întregii familii! Doamne ajută!’, „Să vă bucurați de ea’, sunt o parte dintre comentariile postate în dreptul fotografiei.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ…Te iubim mult de tot, ALICE’, a transmis și Angela Rusu, în timp ce își ținea nepoțica în brațe.

, Angela Rusu se pregătește să devină mămică. Cântăreața a anunțat în timpul unei emisiuni când urmează să nască. Interpreta de muzică populară și fiica ei au rămas însărcinate cam în aceeași perioadă, astfel că nici artista nu mai are mult până să devină din nou mamă.

Angela Rusu a anunțat că are programată cezariana pe data de 1 iunie. Va avea tot o fetiță, iar între cele două micuțe va fi o diferență extrem de mică de vârstă.

„Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe’, a povestit Angela Rusu la TV.

Tatăl Angelei Rusu, în vârstă de 72 de ani, s-a căsătorit cu o superbă brunetă de 31 de ani, care i-a dăruit un băieţel, în anul 2017.

„Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit’, a povestit Angela Rusu.

Angela Rusu a devenit bunică

Citeşte şi: Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani. Va deveni mămică a treia oară