De ce și-a vândut Angela Similea casa părintească. Șocul trăit a făcut-o să albească de tot

Fostul deputat Victor Surdu a lăsat în urmă lacrimi amare, dar și datorii substanțiale. După decesul acestuia, Angela Similea s-a văzut nevoită să lichideze aceste sume de plată.

05 ian. 2024, 19:57
De ce și-a vândut Angela Similea casa părintească. Șocul trăit a făcut-o să albească de tot
De ce și-a vândut Angela Similea casa părintească. Șocul trăit a făcut-o să albească de tot

Angela Similea, una dintre cele mai iubite artiste din România a trăit un coșmar în ultimii ani. Moartea ultimului său soț, Victor Surdu a fost o lovitură cumplită. Nu doar că iubirea dintre ei era una mare, ci și averea adunată era consistentă, însă acum ambele sunt pierdute pentru totdeauna.

Citește și: Corina Chiriac, despre rivalitatea dintre ea și Angela Similea: „Publicul este un monstru sacru”

Angela Similea, îngropată în datorii după moartea soțului

Angela Similea și soțul său aveau o avere considerabilă: un conac cu 16 camere la Belciugatele, apartamente în București și mai multe terenuri în Iași. Pe lângă aceste bogății, fostul deputat mai contractase și un credit în anul 2007 pe care nu a mai putut să îl plătească după ce s-a îmbolnăvit. Astfel, ratele la creditul în valoare de 600.000 de euro pe care l-a luat au rămas în grija Angelei Similea, care nu a știut cum să administreze situația gravă.

În încercarea de a stinge datoriile, a pus la vânzare conacul de la Belciugatele, doar că nimeni nu s-a arătat interesat să dea sute de mii de euro pentru o casă greu de întreținut. Până la urmă, artista a vândut apartamentul părinților din București, însă suma tot nu a fost de ajuns. Banca a executat silit tot ce se putea pentru a-și recupera datoriile, astfel că artista a ajuns să locuiască în apartamentul unor prieteni din Capitală.

Acum stă mai mult în America la fiul său pe care îl are cu cel de-al doilea soț, chitaristul Sorin Movileanu. Băiatul a plecat în SUA acum mai bine de 20 de ani și este angajat la o firmă de IT. La momentul în care fiul său a decis să se mute peste hotare, vedeta a suferit un șoc la gândul că băiatul nu îi va mai fi alături, consecința fiind albirea completă a părului.

În momentul de față, Angela Similea vine destul de rar în țară și doar pentru a mai participa la evenimente. În restul timpului stă în America, acolo unde are și doi nepoți pe care fiul ei i i-a dăruit.

Citește și: Angela Similea a trăit un calvar alături de Jan, cel de-al treilea soț: „Mă apostrofa cu dispreţ. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă”