Corina Chiriac, despre rivalitatea dintre ea și Angela Similea: „Publicul este un monstru sacru”

Corina Chiriac și Angela Similea sunt unele dintre cele mai apreciate voci ale muzicii ușoare de la noi. S-a speculat că între cele două există o oarecare rivalitate.

29 mai 2023, 20:42
Corina Chiriac, despre rivalitatea dintre ea și Angela Similea: „Publicul este un monstru sacru”
Corina Chiriac, despre rivalitatea cu Angela Similea

S-a zvonit  că între Corina Chiriac și Angela Similea ar exista o rivalitate. Cele două artiste au umplut săli și au încântat publicul cu piesele lor.

Corina Chiriac a rupt tăcerea și a spus adevărul despre relația dintre ea și Similea. Aceasta a negat zvonurile, spunând că între ele nu au exustat niciodată tensiuni.

„Dar, nu trebuie să trăiască și presa din ceva? N-am avut, ce rivalitate, ce rivalitate să avem? Publicul este un monstru sacru, nu noi. Am mai dat acest exemplu, dar îl mai zic, că îmi place.

Citește și: Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală

În Sala Palatului sunt circa 5.000 de oameni, care vin, iau bilet, nu se cunosc între ei, nu au aceeași pregătire profesională, nu au nimic în comun, nu au aceleași preferințe muzicale, meserii, și, totuși, la anumiți artiști, aplaudă toți, la anumite numere aplaudă toți, mai tare decât la altele.

Dacă un artist reușește să-și creeze propriul lui personaj, propriul lui eu artistic, el nu poate intra în rivalitate. Eu, de exemplu, dacă acum ar mai fi trăit Charles Aznavour, ce rivalitate aș fi avut cu el? El ar fi cântat ‘La Boheme’ și eu aș fi cântat ‘Ce mică e vacanța mare!’. Ce rivalitate aș fi avut cu el? Mai explic?”, a declarat Corina Chiriac pentru impact.ro.

Citește și: Angela Similea arată incredibil la 76 de ani: „Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar”

Corina Chiriac a vorbit despre vremurile în care era extrem de important să ai stilul tău ca artist, dacă voiai să te faci remarcat.

„Vă dau un exemplu, pe vremea când erau foarte mari creatori de texte de muzică ușoară, texte… Analizam ce subiecte sunt momentan în piață, ca să nu folosim același subiect, căci s-ar fi bătut cântecele între ele și oamenii de la radio nu puteau să difuzeze două despre vacanța de vară.

Sau dacă Mirabela Dauer, când era în succesul ei cel mare cu fotoliul din odaie, ar fi fost exclus atunci să apară un al cântec despre canapeaua din odaie sau despre patul din odaie, biblioteca din odaie, categoric, nu, era exclus”, a adăugat artista.