Aniversare în rândul liberalilor. Radu Câmpeanu a împlinit 90 de ani

Radu Câmpeanu şi-a sărbătorit luni, cu o zi mai devreme, ziua de naştere. Fondatorul Partidului Naţional Liberal 1990, Câmpeanu a împlinit marţi impresionanta vârstă de 90 de ani.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 11:44
Aniversare în rândul liberalilor. Radu Câmpeanu a împlinit 90 de ani

Petrecerea aniversară a avut loc la Cafeneaua Liberală din Centrul Vechi al Bucureştiului, unde a fost felicitat de colegii de partid, între care s-au numărat şi Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu, precum şi de alţi invitaţi şi a primit cadouri din partea lor. Tăriceanu chiar i-a cântat „Mulţi Ani Trăiască!”, ridicând paharul, şi i-a făcut urări de bine.

Deşi are probleme cu inima, seniorul liberal le-a spus prietenilor şi jurnaliştilor că se simte bine la 90 de ani. „Mă simt bine, mulţumesc lui Dumnezeu, am avut unele complicaţii cu inima ,mai ales că am stat 8 ani jumate la puşcărie. Eram tânăr, aveam 32 de ani când am ieşit cu părul alb, dar asta a fost avantaj că tinerii cu părul alb aveau succes la femei… „, a spus Câmpeanu, destăinuindu-le invitaţilor că „atenţia pe care i-au dat-o femeile şi încrederea lor” l-au „ajutat foarte mult”.

Printre cadourile pe care le-a primit Radu Câmpeanu s-au numărat mai multe cărţi, medalii şi un tort imens,  în forma cifrelor 9 şi 10.

Printre urări, Crin Antonescu a găsit prilejul să strecoare şi glume, spunând că „astăzi, la 90 de ani, Radu  Câmpeanu este la fel de hotărât, iar noi ,puţin mai bătrâni ,alaturi de domnia să continuăm să luptăm”. Câmpeanu le-a mulţumit invitaţilor pentru urări, pe acelaşi ton :”Mă întăriţi, adică îmi daţi ceva în plus la sănătate, aşa că vă mulţumesc!”