Anna Lesko, declaraţie emoţionantă făcută lui George Piştereanu, după ce a fost eliminat: „Îţi mulţumesc pentru toate senzaţiile”

Elena Chiriac a fost cea care a decis unul dintre cele mai intense dueluri de la Ferma, între Andrei Stoica şi George Piştereanu, cei care au legat o prietenie strânsă în casă.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 14:06
Anna Lesko, declaraţie emoţionantă făcută lui George Piştereanu, după ce a fost eliminat: „Îţi mulţumesc pentru toate senzaţiile”

”Abia aștept să am un drum mai liber spre sfârșitul competiției”, a spus mezina competiţiei.

”Este o decizie strategică. A copiat stilul lui Gabi”, a fost reacția lui George când a auzit hotărârea colegei de-al trimite la luptă contra bunului său prieten și aliat, Andrei Stoica.

Chiar dacă George a luptat pentru a se întoarce în fermă, Viviana a fost de părere că acesta nu și-a dorit destul: ”Mi se pare că a pierdut timp aiurea. A tras de timp”. Tristețea din arenă s-a resimțit imediat ce Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că Piștereanu va pleca acasă.

Citeşte şi: Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat”

Andrei a declarat: ”Nu mi-a plăcut să concurez contra lui”, iar Anna Lesko i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje: ”George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”

”Neașteptată. Jovială. Etică. Plăcută. Morală. Emoțională” sunt câteva dintre cuvintele pe care Piștereanu le-a folosit pentru a descrie competiția, la final de drum.