Anna Lesko şi Andrei Stoica, momente intime la Ferma. Anda Adam i-a prins „în flagrant”: „Doare rău, dar îmi place”

Anna Lesko şi Andrei Stoica au avut parte de un moment intim la Ferma. Cântăreaţa l-a ajutat pe luptător să se relaxeze, făcându-i masaj pe spate. Anda Adam i-a surprins pe cei doi, iar Bogdan Stoica i-a avertizat că îi trezește foarte de dimineață a doua zi.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 14:19

Anna Lesko: „Trebuie să intru un pic în cervicală. Să nu-mi spui, Andrei, că te doare.

Andrei Stoica: „Doare rău, dar îmi place„.

Anda Adam: „Nu te uita, Bogdan, că este peste 18 ani„.

Bogdan Stoica: „La 4 jumătate vă trezesc, să ştiţi„.

Anna Lesko: „Eşti nebun?! Eu mă trezesc când sună alarma„.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Anda Adam, în conflict cu cel mai bun prieten: „Mă bârfeai cu Elena”

Conflictele continuă în Ferma, iar de data aceasta totul a pornit de la trezitul de dimineață. Cezar Ouatu a ținut să-și trezească colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor. Cel care a părut foarte deranjat a fost Andrei care i-a reproșat Andei că nu ia măsuri.

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. „Mă bârfeai cu Elena„, i-a reproșat Andrei.

Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat„, a spus Anda Adam.