Anna Lesko și Cozmin Gușă, scandal monstru pe internet. „Cam atât a priceput talentata cântăreaţă!”

Cozmin Gușă a lansat mai multe acuzații grave la adresa vedetelor, iar una dintre persoanele publice care s-a sesizat cu privire la afirmațiile politicianului a fost Anna Lesko.

27 ian. 2021, 08:17
Anna Lesko și Cozmin Gușă, scandal monstru pe internet. „Cam atât a priceput talentata cântăreaţă!”
Anna Lesko şi Cozmin Guşă

Anna Lesko și Cozmin Gușă, scandal monstru pe internet. Politicianul a spus că multe vedete au primit bani pentru a speria populația cu pandemia de coronavirus, lucru care a stârnit un val de reacții mai ales în mediul online. Una dintre vedetele care a reacționat a fost Anna Lesko, care l-a atacat destul de dur pe Cozmin Gușă.

Anna Lesko, replică dură pentru Cozmin Gușă

„Pentru că mai mult ca niciodată îmi doresc să exercit dreptul meu la informare și a mi expune punctul de vedere în felul meu, l am citit azi pe Cozmin Gușă care susține că vedetele, care NU cred în teoria conspirației, drept care se protejează de virus prin toate mijloacele inclusiv vaccin, înseamnă conform Domniei sale că fac asta pe bani. Trist și paranoic la propriu. Noi NU suntem consultanți politici care încasăm bani pentru manipularea publicului conform intereselor de partid. Zic și eu…”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook.

Politicianul nu cedează!

Cozmin Guşă a comentat reacția cântăreţei în stilul său caracteristic, tot pe Instagram. „ANNA LESKO ARE (ȘI) PĂRERI! Cam ce-a scris mai jos, cam tot atât a și priceput talentata cântăreață din ce-am zis ieri referitor la miorlăiala vectorilor publici. Ce este sigur, e că știe despre sine că e vector public!”.

Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19. Apel sfâşietor al vedetei

În declarația care a încins spiritele în mediul online, Cozmin Gușă i-a lăudat pe Dorel Vișan și Dan Bittman pentru că au avut poziții complet diferite de cele exprimate de majoritatea vedetelor în această pandemie și a încercat să le ia partea celor doi, atacându-i, în schimb, pe artiștii care au militat pentru ca românii să respecte măsurile de siguranță sanitară impuse de autorități.

Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19

Anna Lesko a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor după ce mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Femeia în vârstă de 70 de ani are probleme serioase de sănătate din cauza Covid-19.

Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

„De ceva vreme, mama mea in varsta de 70 de ani, duce o lupta grea si istovitoare cu noul Coronavirus. Este a doua oara internata la spital, intrucat au aparut complicatii la nivel digestiv. Este complet schimbata, a slabit enorm si oboseste numai cand vorbeste. De atunci am inceput sa ma documentez vis a vis de acest virus necrutator. Vaccinare – am citit asiduu tot ce am putut gasi pe aceasta tema si am urmarit strategia tarilor care conteaza. Concluzii personale de bun simt; Riscurile asimilate vaccinului sunt infinit mai mici fata de ce presupune virusul si doar vaccinarea a 2/3 din populatia unei tari poate opri raspandirea virusului, noi mutatii cu forme mai grave si poate genera revenirea la viata normala. Clasa politica trebuie sa dea exemplu personal, sa comunice coerent pe intelesul tuturor si sa procure suficiente doze pentru toti. Sistemul medical trebuie sa asigure vaccinarea propriu-zisa cu maxima eficacitate”, a scris Anna Lesko pe contul personal de Facebook.