Antena 1, dispusă să cheltuiască cinci milioane de euro ca să-i aducă înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite, după audiențele dezastruoase

Șefii de la Antena 1 își vor vedetele înapoi. Totul ar fi început după prima emisiune Chefi la Cuțite, sezonul 13, când cifrele de audiență au fost dezastruoase.

22 mart. 2024, 11:24
Antena 1, dispusă să cheltuiască cinci milioane de euro ca să-i aducă înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite, după audiențele dezastruoase

Cifrele de audiență de la Antena 1 au fost sub filmul Ninja Warriors, de pe PRO TV. Astfel, șefii au intrat în ședință de urgență și au venit cu tot felul de variante ca să salveze audiența.

Antena 1 ar avea un buget de cinci milioane de euro de care s-ar folosi ca să aducă vedetele plecate înapoi. Pe această listă intră inclusiv cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Dan Negru, Mihai Bendeac.

Toți aceștia au plecat de la Antena 1, dar șefii vor să-i aducă înapoi. Cu această sumă, postul de televiziune ar acoperi și clauze de reziliere și salariile celor pe care îi vor înapoi.

Citește și Cristina Cioran s-a filmat în baie, în timp ce se tunde și fredonează o melodie tristă: „Te-am iubit atât de tare, cât de mult am fost în stare”

”Antena nu mai are un format de vârf, așa cum are PRO TV, că între posturile astea e marea bătălie. Au avut trei formate mari, Chefi la Cuțite, iUmor și Revelionul cu Dan Negru, dar s-au dus. Au rămas cu Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e de înțeles să fie agitație acolo. Mai ales după eșecul cu bucătarii, cu sezonul 13”, a declarat o sursă pentru Cancan.

”Sunt costuri mari să-i aduci pe ăstia, pe Dan Negru, de exemplu, care e bine prins la Kanal D, sunt bani de publicitate care au intrat, nu-i chiar așa de simplu, financiar vorbesc. Sunt multe aspecte”, a mai spus aceeași sursă.

Dan Negru e primul care a plecat de la Antena 1, cu aproape doi ani în urmă. Prezentatorul a mers pe altă nișă, de cultură generală și a semnat cu Kanal D, unde realizează emisiunile ”Jocul cuvintelor”, Tu urmezi” și ”The Floor”.

Mihai Bendeac a plecat și el din Antenă, dar cu scandal, după un conflict mai vechi, care a izbucnit, la un moment dat. Antena Group l-a dat pe actor în judecată.

Ultimii au plecat jurații de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei au refuzat să mai înceapă să filmeze pentru noul sezon. Ulterior, postul de televiziune i-a dat în judecată.

Citește și Vero Căliman, ”Fetița Zurli”, mesaj emoționant, după plecarea din ”Gașca Zurli”. Prin ce a trecut actrița în ultimii ani. ”M-a rănit profund”